TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ica-profilen Paul Tilly har förlovat sig med flickvännen Isabella Staberg

20 aug, 2021 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Paul Tilly & Isabella Staberg
Ica-profilen Paul Tilly har förlovat sig med flickvännen Isabella Staberg.
Nu berättar han om den stora kärlekslyckan.
”Drömkvinna”, skriver han på Instagram.
Annons
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet tillBrand logo
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet till

Skådespelaren Paul Tilly är kanske mest känd för sin roll som Ulf i Ica-reklamfilmerna. Där har han varit med sedan starten år 2001 och fortsätter än idag att underhålla svenska folket med nya reklamfilmer.

Utöver det bor han i Spanien tillsammans med flickvännen Isabella Staberg och på Instagram kan man se hur paret lever ett minst sagt härligt liv. Men nu har Paul och Isabella tagit ännu ett steg i relationen. På Instagram berättar Ica-profilen nämligen att de har förlovat sig.

Paul Tilly har förlovat sig med flickvännen Isabella Staberg – berättar om lyckan

Det är under ett bildspel på Paul och Isabella som skådespelaren skriver om den stora lyckan.

”En välförtjänt semestervecka på Menorca för bara oss två börjar leda mot sitt slut. Och vad hade kunnat vara ett bättre avslut än ett JA från kvinnan i mina drömmar. Vad jag har gjort för att bli en såhär lycklig kille är fortfarande en gåta. Ser fram mot vad framtiden har i sitt sköte för oss och vår lilla familj! Jag älskar dig.”

Annons

Och även Isabella har skrivit om den stora händelsen.

”Igår kväll gick mitt livs kärlek och pappan till min son ner på ett knä och bad om att få gifta sig med mig. Det var det enklaste JA jag sagt under hela mitt liv. Jag är fortfarande i chock men så otroligt glad, JAG SKA GIFTA MIG!”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Allt var perfekt. Han friade i den vackraste av restauranger med ett fantastiskt läge och utsikt över solnedgången. Ville bara dela min glädje med er. Nu ska jag tillbaka till min "förlovade mig precis"-bubbla här i Menorca med min FÄSTMAN.”

Isabella Staberg om sitt drömbröllop

I en intervju med Expressen har Isabella tidigare berättat om hur hon tänker sig sitt drömbröllop.

– Jag vill att det ska vara litet och inte i en kyrka. Festen ska vara utomhus, kanske vigsel också men det beror på vädret. Jag har en hel bild över hur det ska vara. Jag vill inte ha något stort bröllop. Det ska i stället vara litet och påkostat. Ingen ska känna att de ska tacka nej för att de inte har råd att åka. Jag vill påkosta allt, de ska bara behöva packa en resväska och åka, sa hon då.

Annons