Ica-profilen Paul Tilly har förlovat sig med flickvännen Isabella Staberg

Paul Tilly & Isabella Staberg

Ica-profilen Paul Tilly har förlovat sig med flickvännen Isabella Staberg.
Nu berättar han om den stora kärlekslyckan.
”Drömkvinna”, skriver han på Instagram.

Skådespelaren Paul Tilly är kanske mest känd för sin roll som Ulf i Ica-reklamfilmerna. Där har han varit med sedan starten år 2001 och fortsätter än idag att underhålla svenska folket med nya reklamfilmer.

Utöver det bor han i Spanien tillsammans med flickvännen Isabella Staberg och på Instagram kan man se hur paret lever ett minst sagt härligt liv. Men nu har Paul och Isabella tagit ännu ett steg i relationen. På Instagram berättar Ica-profilen nämligen att de har förlovat sig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Paul Tilly har förlovat sig med flickvännen Isabella Staberg – berättar om lyckan

Det är under ett bildspel på Paul och Isabella som skådespelaren skriver om den stora lyckan.

”En välförtjänt semestervecka på Menorca för bara oss två börjar leda mot sitt slut. Och vad hade kunnat vara ett bättre avslut än ett JA från kvinnan i mina drömmar. Vad jag har gjort för att bli en såhär lycklig kille är fortfarande en gåta. Ser fram mot vad framtiden har i sitt sköte för oss och vår lilla familj! Jag älskar dig.”

Och även Isabella har skrivit om den stora händelsen.

”Igår kväll gick mitt livs kärlek och pappan till min son ner på ett knä och bad om att få gifta sig med mig. Det var det enklaste JA jag sagt under hela mitt liv. Jag är fortfarande i chock men så otroligt glad, JAG SKA GIFTA MIG!”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Allt var perfekt. Han friade i den vackraste av restauranger med ett fantastiskt läge och utsikt över solnedgången. Ville bara dela min glädje med er. Nu ska jag tillbaka till min "förlovade mig precis"-bubbla här i Menorca med min FÄSTMAN.”

Isabella Staberg om sitt drömbröllop

I en intervju med Expressen har Isabella tidigare berättat om hur hon tänker sig sitt drömbröllop.

– Jag vill att det ska vara litet och inte i en kyrka. Festen ska vara utomhus, kanske vigsel också men det beror på vädret. Jag har en hel bild över hur det ska vara. Jag vill inte ha något stort bröllop. Det ska i stället vara litet och påkostat. Ingen ska känna att de ska tacka nej för att de inte har råd att åka. Jag vill påkosta allt, de ska bara behöva packa en resväska och åka, sa hon då.

LÄS OCKSÅ: Philip Lindhs första ord om gravidlyckan med fästmön Hannah Widell

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot Carolina Gynning efter orden i Efter fem

SENASTE NYTT!