LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Renée Nybergs känslosamma gest efter pappans död: "Kommer ta med mig i graven"

02 nov, 2021 
Johanna Alm
Renée Nyberg
Renée Nyberg som är aktuell i ännu en säsong av TV4 programmet Bytt är bytt avslöjar en känslosam gest efter pappans bortgång.
Annons
Känslosamt när Birgitta Rasmusson hyllas i "Hela Sverige bakar" – Se klippet härBrand logo
Känslosamt när Birgitta Rasmusson hyllas i "Hela Sverige bakar" – Se klippet här

I hela sju säsonger har Renée Nyberg varit programledare för TV4:s program Bytt är bytt.

Bytt är bytt är ett antikprogram där de tävlande gissar värdet på föremål och en halv miljon kronor står på spel. Antikexperten Li Pamp beskriver allt de behöver veta förutom värdet och för de tävlande gäller det att välja rätt.

Li Pamps avslöjande om var de hittar alla antikviteter och föremål

Programmet har kommit att bli en riktig tittarfavorit och tidigare har Hänt skrivit om säsongens nya deltagare som i varje avsnitt kommer omges av åtta antika objekt. Deltagarnas jobb är att gissa vilket objekt som är värderat högst och lägst.

Inför premiären av programmet gästade Renée och Li Nyhetsmorgon för att prata om den nya säsongen, i sändningen avslöjade även Li varifrån de hittar alla antikviteter som används och gissas på i programmet.

– Sverige är ett rikt land. Vi hade inte haft några stora krig som har slagit ut vårt kulturarv. Så det finns ju där i stugorna. Det är ju alldeles otroligt, sa Li Pamp i Nyhetsmorgon och fortsatte:

Annons

– Alltså alla dessa snälla privatpersoner, de måste vi ju nästan ge en applåd för som kommer med dessa dyrgripar till oss. Det är faktiskt otroligt generöst, att vi får se allt det här. Det finns ju hemma hos folk.

Renée Nybergs känslosamma gest

Den folkkära programledarens pappa gick bort för drygt 20 år sedan och i en intervju med Expressen berättade hon om ett föremål som är extra värdefullt för henne eftersom det var hennes pappa som gjorde den åt henne.

– Jag har en gammal sekelskiftesskänk som min pappa varsamt renoverade. Han dog för nästan 20 år sedan nu. Det är en sådan där möbel eller föremål som jag kommer ta med mig i graven och hoppas att något av barnen vill ha i sitt hem, säger Renée och fortsätter:

– Den har inte något högre värde men den har ett stort affektionsvärde för mig. Han gjorde den liksom åt mig. Han stod i ett garage och höll på med den där och så fick jag den i födelsedagspresent.

FOTO: Renée Nyberg/Instagram,

Annons