LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rania Shemoun Olsson lämnar Sverige efter dubbla familjetragedien

10 jul, 2021 
Linda Strömbäck
Rania Shemoun Olsson
Tidigare i år drabbades Rania Shemoun Olsson av två svåra familjetragedier.
Nu syns TV4-profilen på ny ort efter den tuffa tiden.
Annons
5 saker du vill veta om Steffo Törnquists succékarriär på TV4Brand logo
5 saker du vill veta om Steffo Törnquists succékarriär på TV4

TV4-profilen Rania Shemoun Olsson, 46 har synts både som nyhetsankare i TV4 Nyheterna och i Nyhetsmorgon som programledare. Hon har även engagerat svenskarna i kungafamiljen genom TV4:s dokumentär Kungahuset där hon fick följa kungafamiljen ett år under pandemin.

Rania Shemoun Olsson om svåra familjetragedierna

2021 har varit tufft för Rania. I början av året delade hon med sig av de tragiska nyheterna som påverkat hennes familj, nämligen att hennes svärfar gått bort.

”Rösten brast, hjärtat gick itu och tårarna ville inte ta slut. Men solen visade sig i dag för din skull. Enbart för din skull”, skrev hon på Instagram i samband med bortgången.

Svärfaderns bortgång var inte den enda tragedin som drabbade Rania Shemoun Olsson i början av året. Endast ett par månader senare delade hon med sig av sorgen att även hennes mormor gått bort i cancer.

”Nu lider du inte mer kära mormor. Du är fri. Och uppe bland molnen får du resa hur mycket vill, när du vill, vart du vill.” skriver hon på Instagram.

Annons

”Jag är glad att vi fick umgås och fika lite innan du släppte taget och tog farväl av jordelivet.” fortsätter hon.

I kommentarsfältet visade bland annat TV4-kollegorna Soraya Lavasani och Jenny Alversjö sitt stöd till Rania under den tuffa perioden.

”Beklagar sorgen, Rania”, skrev Soraya i Ranias kommentarsfält på Instagram.

Lämnar landet efter tragedierna

Efter tragedierna syns nu TV4-profilen på annan ort. På Instagram delar hon med sig av resan tillsammans med de andra familjemedlemmarna – maken Mattias Olsson, 49 samt deras två barn Imra, 12 och Tigris, 16. Vid medelhavet, närmare bestämt Alicante, har familjen valt att semestra i de tropiska temperaturerna.

”Tapas i trång spansk gränd. 28 grader. Sisådär kl 22.15. Och jag behöver ingen liten kofta. Med de BÄSTA i världen! Jo man tackar! Och tar emot!”, skriver Rania på Instagram.

Dottern Imra och maken Mattias

Rania i Alicante

FOTO: Instagram, ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT

Annons