Henrik Alsterdals ord om Lotta Engberg och Mikael Sandström

Henrik Alsterdal och Mikael Sandström och Lotta Engberg.

TV4-profilerna är många men det är också flera som umgås med varandra och har okända relationer utanför tv-inspelningarna.
Nu lägger Henrik Alsterdal en oväntad kommentar – till en bild på Lotta Engberg och Mikael Sandström.

Lotta Engberg och Mikael Sandström är just nu Sveriges hetaste kändispar. Efter en invite från Lotta till doktor Mikael i en intervju så satte deras kärlekshistoria igång.

Tv-profilerna började sedan dejta, vilket till slut ledde till att de blev ett par – och idag är det även sambor.

– Vi kollade på hus bara för att det är kul, utan syfte att köpa något, men sen ledde det ena till det andra, sa Mikael i en intervju med Aftonbladet. I samma intervju slog han också fast att han inte ville leva som särbo:

– Jag vill inte vara särbo, jag tror inte sådana förhållanden klarar sig bra. Jag tycker inte det är vad ett förhållande ska innehålla.

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad är TV4:s andra kändispar

Men några andra riktiga favoriter från TV4 som är tillsammans är Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal. Det var för hela femton år sedan som tv-profilerna föll för varandra. De båda två är populära namn på TV4, då Anders leder Nyhetsmorgon och Henrik kvällsprogrammet Efter fem.

I en intervju med Hänt har paret berättar vad de gör för att hålla kärleken vid liv.

– Vi försöker att alltid ha något att se fram emot, före pandemin var det att resa. Nu blir det middagar eller att hälsa på i min gamla hemstad Norrköping. Sedan är det kul att överraska varandra. Jag tog med Henrik på hemlig utflykt för ett tag sedan. Han förväntade sig en drink i en skybar och hade klätt upp sig. Det blev bowling. Det var i varje fall inte padel så han var ganska nöjd. Och han fick en drink efteråt.

Henrik Alsterdals ord till Mikael Sandström och Lotta Engberg

Något kanske inte alla vet om är att Henrik verkar ha en fin relation till Mikael och Lotta. Till en bild på paret skriver Henrik med eld-emojis:

”Gulligaste paret! Kram på er!”.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens krav på sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén

LÄS OCKSÅ: Agneta Sjödins ord till Casper Janebrink efter Bingolottos sommarkväll

Senaste nytt