Agneta Sjödins ord till Casper Janebrink efter Bingolottos sommarkväll

Agneta Sjödin och Casper Janebrink

I söndags visades det första avsnittet av TV4:s nya satsning Bingolottos sommarkväll.
I det nya programmet är det Agneta Sjödin och Casper Janebrink som styr skutan.
Nu väljer Agneta att kommentera den första direktsändningen ihop sin nya kollega.

I söndags var det äntligen dags för premiäravsnittet av Bingolottos sommarkväll. Medan Lotta Engberg, 58 och Stefan Odelberg, 47 går på semester tar nu de nya programledarna över spakarna vid lottohjulen. I år är det första året TV4 har valt att utöka Bingolotto-säsongen med ett extrainsatt avsnitt varje söndag fram till slutet på augusti.

Med gäster som Mikael ”Soldoktorn” Sandström och artisten Meja gjorde även programledarna Agneta Sjödin, 53 och Casper Janebrink, 51 debut i söndags. Det här är första året programmet sänds då nysatsningen sker i samband med Bingolottos 30-årsjubileum.

JA! Marie Mandelmanns glädjebesked – efter kampen med Gustav

Tittarnas kritik mot Bingolotto

Första gången tittarna blev introducerade för den nya programduon var i Bingolottos midsommarspecial. Under kvällen visades ett tre timmar långt specialavsnitt med gäster som Charlotte Perrelli och Johan Östling. Däremot var inte alla tittare nöjda med programledarduons insats:

“Vad gjorde Casper och Agneta med i programmet? Helt onödigt, det de gjorde var ju helt bortkastad tid. Ni måste ta bort all lek ni har med och bjud på mer musik och inte dagislekar”, skrev en av tittarna då.

Men programledarduon är inte det enda tittarna har reagerat på i samband med nysatsningen. Det nya programmet har även kritiserats för de nya sändningstiderna. Tidigare har Bingolotto visats klockan 18.00 men det har nu ändrats till 20.00, vilket tittarna anser är för sent.

”Varför kl 20???? Alla har inte semester och måste jobba. Det är ju inte roligt att rätta i efterhand varje vecka”, har en tittare tidigare kommenterat.

Agnetas Sjödins starka ord om Casper Janebrink inför alla

Efter premiärkvällen har tittarna reagerat med blandade känslor.

”Så kul att Agneta och Casper har Bingolotto i sommar. Det var det bästa programmet”, skriver en av tittarna.

Casper kunde försöka vara tystare under spelets gång”, hälsar en annan.

Nu kommenterar Agneta Sjödin direktsändningen och passar på att hylla sin nya kollega Casper Janebrink i ett inlägg på Instagram.

"Premiär avklarad av SommarBingolotto! Så kul att få jobba med den här killen Caspar Janebrink. Vi ses igen den 18 juli! Kram på er" skriver Agneta intill en skärmdump från Bingolottos sommarkväll.

Alla datum och gäster för Bingolottos sommarkväll hittar du här.

LÄS MER: Casper Janebrink om stora förändringen i familjen - glädjebeskedet efter tuffa tiden

LÄS MER: Därför saknas doktor Mikael på Lotta på Liseberg - Lotta avslöjar sanningen bakom frånvaron

Foto: TV4, Instagram

Senaste nytt