TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie och Gustav Mandelmanns glädjebesked på gården

05 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Gustav och Marie Mandelmann.
Paret Mandelmann har inte haft det helt lätt under pandemin, men nu kommer de med glädjande besked.
”Det ska bli så oerhört kul”, skriver paret.
Annons
Gustav Mandelmann om smärtan "vill kunna funka som vanligt"Brand logo
Gustav Mandelmann om smärtan "vill kunna funka som vanligt"

Marie Mandelmann, 56, och Gustav Mandelmann, 55, har man kunnat följa i tv-rutan under fem säsonger i deras egna program Mandelmanns gård. Där får man följa bondeparets liv på gården i Djupadal på Österlen i Skåne. Programmet har varit en riktigt succé och Mandelmanns har hyllats av tittare och prisats.

Men som för så många andra har pandemitiden varit tuff för paret Mandelmann, de har inte kunnat ha öppet sin gård som vanligt för allmänheten vilket har lett till ekonomiska svårigheter och de har varit tvungna att göra sig av med personal på gården.

Det blir en säsong sex för paret Mandelmanns

Mandelmanns har också avslöjat för tittarna att de kommer komma tillbaka till tv-rutan. De är igång med att spela in ännu en säsong av Mandelmanns gård. I ett inlägg på Instagram skriver Marie om det positiva beskedet:

”Säsongsavslutning nu ikväll och vi är redan påväg in i filmandet av en sjätte säsong med nya äventyr.”, skrev de på deras Instagram.

Annons

Mandelmans gård öppnar upp efter svårigheterna under pandemin

Ja, det har inte varit helt lätt för Mandelmanns, men nu verkar det som att det vänder. För på Mandelmanns gårds officiella Instagram kunde de nu gå ut och meddela att de öppnar upp gården igen efter nästan två år – i alla fall under en vecka.

”Vi öppnar den 5 juli och bokningen är igång! Vi börjar med att släppa besöksbiljetter för en vecka. Detta eftersom det är så mycket nytt för oss i år – en ny bättre men något mindre parkering och en ny gårdsbutik och förstås pandemin att förhålla sig till. Vi måste testa oss fram helt enkelt!”, skriver Mandelmans gård på Instagram.

De fortsätter:

”Märk väl - vi kommer släppa fler tider, nästa vecka (v. 27) någon gång. Det ska bli så oerhört kul att äntligen öppna trädgårdarna igen, efter nästan två år. Det känns lite overkligt!”.

Detta beskedet gav stor glädje till många följare:

Tack för detta! Bokat och klart, skriver en till inlägget.

En följare skriver: ”Hurra, va härligt! Heja er

Äntligen, skriver en tredje följare.”

FOTO: TV4

Annons