Rania Shemoun Olsson om den stora familjesorgen – tragiska dödsfallet

Rania Shemoun Olsson.

TV4-profilen Rania Shemoun Olsson är känd från Nyhetsmorgon och TV4 Nyheterna. Nu berättar programledaren om den stora familjesorgen och saknaden.

Rania Shemoun Olsson föddes den 26 juni 1975 i Beirut. Hon är journalist i grunden och har under flera år synts i TV4 Nyheterna och Nyhetsmorgon.

Rania Shemoun Olssons tuffa år

I början av året gick Ranias svärfar bort och det tog oerhört hårt på henne. I ett inlägg på Instagram talade programledaren ut om sorgen.

”Rösten brast, hjärtat gick itu och tårarna ville inte ta slut. Men solen visade sig i dag for din skull. Enbart for din skull. Och både Elvis, Elton John och Sven-Ingvars hyllade dig kära kära svärfar, hon fortsätter:

”Vetskapen om att din Maggan tar emot dig med öppna armar tröstar mig lite. Hon har längtat efter sin Hans, och att gå en 18-hålsrunda med dig. Din godhet, generositet och underbart underfundiga humor har gått i arv till dina barn och barnbarn och det tackar jag dig för. Vila i frid. Nu får du ro.”

Exklusivt
KRITIK Martins svar efter flirtiga kommentaren till Keyyo

Rania Shemoun Olsson förlorade ännu en familjemedlem

Bara några månader senare fick Rania vara med om en ytterligare motgång, hon förlorade ännu en familjemedlem nämligen sin mormor. Rania har publicerat ett inlägg på Instagram där hon förklarar sin kärlek till sin avlidna mormor. I inlägget använder hon hashtagen fuckcancer, hon skriver däremot inte vilken cancer det var.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Nu lider du inte mer kära mormor. Du är fri. Och uppe bland molnen får du resa hur mycket vill, när du vill, vart du vill. Ingen kunde mellanöstern som du. Libanon och Syrien - alltid i ditt hjärta”, skriver hon på Instagram.

”Trots alla motgångar i ditt liv höll du hoppet och framförallt modet uppe. Och du gjorde det med stil och klass med dina vackra kläder och fina hårknutar. Jag är glad att vi fick umgås och fika lite innan du släppte taget och tog farväl av jordelivet.Och ingen kunde koka bättre arabiskt kaffe än du.Så gott. Vila i frid mormor. Lite längre fram ska vi skåla igen med dina vackra koppar.”

LÄS OCKSÅ: Björnen TVINGAS gå på två ben i TV: ”Varning för djurplågeri”

LÄS OCKSÅ: Så träffade Robinson-Tova-Sophia Aronsson nya pojkvännen Nicklas

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Senaste nytt