Prinsessan Madeleines och Chris hemliga avslöjanden hos Skavlan – vi har hela intervjun

Hon skrattar åt maken varje dag. Han sätter maten på bordet i bokstavlig mening. Madeleine och Chris O'Neill berättar öppet om livet i London.

När prins Carl Philip, 36, satte sig i David Hellenius hörna så tog han landet och tittarna med storm. Skickligt regisserad och coachad av sin mediarådgivare Christina Saliba, 40, visade han prov på sin charm, självironi och pratade utlämnande om sin dyslexi och även hur han kände sig när han och familjen blev häcklad av Hellenius och hans kollegor i Hey Baberiba.

Nu har prinsessan Madeleine, 33, och maken Chris O’Neill, 41, gjort ett liknande drag. Torsdagen den tredje december satt de hos pratshowvärden Fredrik Skavlan, 49, och gjorde sitt hittills första gemensamma tv-framträdande.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill hos Fredrik Skavlan, tillsammans med Jamie Oliver och Adele.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill hos Fredrik Skavlan, tillsammans med Jamie Oliver och Adele.

Säkerheten och hemlighetsmakeriet kring programmet var rigoröst men Hänt har pratat med en källa som var på inspelningen och som kan bekräfta våra misstankar att paret gjorde allt för att framstå som harmoniska och samtidigt våga vara privata.

– Chris behövde det här. Det var väldigt gulligt och fint allting, säger uppgiftslämnaren.

Brittisk-amerikanen som slåss mot en allmän uppfattning att han är en smula manschauvinistisk och bufflig skojar och är charmerande.

LÄS MER: Därför tvingas Chris O’Neill sälja lyxhuset

Bland annat när Skavlan inleder med att fråga de övriga gästerna, sångerskan Adele, 27, och tv-kocken Jamie Oliver, 40, om man ska bli nervös vid mötet av en kunglighet.

– Jag blev det i alla fall, skämtade Chris och rev ned skratt från publiken.

De pratade också om personligheter och Chris får frågan om han har temperament vilket han medger. Madeleine fyller snabbt och med eftertryck i:

– JA, han har temperament!

Hon avslöjar också att han är charmig och rolig och att hon skrattar åt Chris varje dag. Dessutom berättar hon att maken är den som står vid grytorna och att signaturrätten är spaghetti aglio e oli och att det var just det som han lagade på deras första dejt.

Chris å sin sida hävdar att Madeleine och svägerskan Victoria, 38, är födda till att vara mammor och syftar på deras naturliga handlag.

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill på prins Nicolas dop i oktober.

Prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill på prins Nicolas dop i oktober.

Självklart kommer intervjun in på parets hemstad London och de svarar att de trivs. Framför allt passar det Madeleine bra för hon har nära till sin familj i Sverige. Hon berättar att New York inte passade henne lika bra av just den anledningen.

Dessutom ger hon sina föräldrar kung Carl Gustaf, 69, och mamma Silvia, 71, en liten, men subtil känga.

– Jag vill inte ha det som jag själv hade det som barn. Mina föräldrar var borta mycket. Jag vill vara hemma med mina barn så mycket som möjligt.

Läs hela artikeln, resten av Skavlan-intervjun och alla avslöjanden i Hänt i Veckan nummer 51 som finns ute i butik.

Foto: IBL, Stella Pictures, SVT.

Andra läser också:

Kungen och Silvia stöttar Madeleine i krisen: ”Hon älskar Chris – men…”

Chris O’Neill avslöjar: ”Det var aldrig meningen att flytta till Sverige”

Sanningen bakom prinsessan Madeleines brutala svek: ”Silvia blev besviken och förtvivlad”

SENASTE NYTT!