LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför tvingas Chris O'Neill sälja lyxhuset

18 nov, 2015 
AvAnna Shimoda
Chris betalar allt för Madde och barnen. Därför tvingas han sälja lyxhuset i Florida.
Annons

Det var härom veckan som det stod klart att prinsessan Madeleines, 33, man Chris O’Neill, 41, har valt att lägga ut familjens lyxhus i Florida till försäljning. Huset som Chris köpte 2008 för totalt 17,6 miljoner kronor vill han nu ha 44,5 miljoner kronor för. Om affären går igenom gör han alltså en vinst på närmare 27 miljoner kronor.

Huset i Florida som Chris ONeill nu säljer. Foto: IBL
Huset i Florida som Chris O’Neill nu säljer. Foto: IBL

Huset har fem sovrum, badrum i lyxig marmor, ett exklusivt designkök samt en tempererad pool som omgärdas av en makalös trädgård. Det beskrivs kort och gott som ett drömhus och Chris och Madeleine ska ha tillbringat åtskilliga helger och veckor i det.

Hovet vägrar kommentera anledningen försäljningen med förklaringen att det är något som hör till makarnas ”privata sfär”.

Annons

Men enligt en initierad källa som Hänt talat med handlar det enbart om pengar.

– Chris har i princip fått betala allt för Madde sedan dag ett. Och han har det faktiskt inte så gott ställt som man kan förledas att tro. Därför kände han sig tvungen att sälja huset.

Att Madeleine skulle bidra till familjens ekonomi i samma digra utsträckning som Chris gör är uppenbarligen helt uteslutet. Det visade inte minst hans konservativa uttalande under en intervju med Expressen i somras – då han samtidigt lät förklara varför de har valt att bosätta sig London.

– Jag måste kunna sköta mitt jobb. Jag vill inte på kvällen komma hem till ett hotellrum själv. Jag vill komma hem till familj och äta middag tillsammans. Det är jag som försörjer familjen och ska sätta maten på bordet.

Skillnad var det när Madeleine var tillsammans med Jonas Bergström, 36. Då var rollerna de motsatta.

Annons

– Madde betalade allt då hon visste att Jonas inte var så förmögen. Men hon ville verkligen det då hon kände att Jonas var hennes livs kärlek, menar en uppgiftslämnare.

Sedan träffade hon Chris – och resten är som man brukar säga historia.

– Hon älskar verkligen sitt liv med honom. Även om hon ibland kan känna sig ensam i London kunde hon inte fått det bättre. Han ger henne allt hon pekar på.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons