TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sötchock på Solliden – prinsessan Madeleine visar upp nya familjebilder

27 jul, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Här är de senaste bilderna av prins Nicolas och hans storasyster prinsessan Leonore. Mamma prinsessan Madeleine njuter av småbarnslivet.
Annons

I höst flyttar prinsessan Madeleine, 33, och barnen prinsessan Leonore, 1, och prins Nicolas, sex veckor, efter Chris O’Neill, 41, till London, men än så länge njuter hela kvartetten av sommaren i Sverige.

På sin Facebook delar prinsessan Madeleine i dag med sig av nytagna familjebilder från deras vistelse på Sollidens slott på Öland. Och det är hur gulligt som helst.

Foto: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se
Prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill är stolta tvåbarnsföräldrar sedan prins Nicolas kom till världen. Foto: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se

På en av bilderna ligger prins Nicolas, hertig av Ångermanland, i famnen på mamma och sover medan han matchar pappa i ljusblå sommarstass och filt. Även storasyster får posera i famnen på mamma fast i söt smalrandig sommarklänning och matchande rosett i håret.

– Jag är så tacksam över att få vara tvåbarnsmamma. Både Leonore och hennes bror Nicolas är små änglar, skriver prinsessan Madeleine på Facebook.

prinsessan-madeleine-prinsessan-estelle
Lägg märke till hur väl prinsessan Leonore matchar rosorna bakom sig och mamma Madeleine. Foto: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se

 Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons