Sötchock på Solliden – prinsessan Madeleine visar upp nya familjebilder

Här är de senaste bilderna av prins Nicolas och hans storasyster prinsessan Leonore. Mamma prinsessan Madeleine njuter av småbarnslivet.

I höst flyttar prinsessan Madeleine, 33, och barnen prinsessan Leonore, 1, och prins Nicolas, sex veckor, efter Chris O’Neill, 41, till London, men än så länge njuter hela kvartetten av sommaren i Sverige.

På sin Facebook delar prinsessan Madeleine i dag med sig av nytagna familjebilder från deras vistelse på Sollidens slott på Öland. Och det är hur gulligt som helst.

Foto: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se

Prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill är stolta tvåbarnsföräldrar sedan prins Nicolas kom till världen. Foto: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se

På en av bilderna ligger prins Nicolas, hertig av Ångermanland, i famnen på mamma och sover medan han matchar pappa i ljusblå sommarstass och filt. Även storasyster får posera i famnen på mamma fast i söt smalrandig sommarklänning och matchande rosett i håret.

– Jag är så tacksam över att få vara tvåbarnsmamma. Både Leonore och hennes bror Nicolas är små änglar, skriver prinsessan Madeleine på Facebook.

prinsessan-madeleine-prinsessan-estelle

Lägg märke till hur väl prinsessan Leonore matchar rosorna bakom sig och mamma Madeleine. Foto: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se

 Andra läser också:

Här är första bilden på prinsessan Madeleines och Chris O’Neills son

8 nya heta bilder på Charlie Hunnam och hans stora svärd

Jennifer Lopez firade sin 46-årsdag genom att vara snyggare än någonsin

SENASTE NYTT!