Kungen och Silvia stöttar Madeleine i krisen: "Hon älskar Chris – men..."

Madeleine känner sig ensam i London medan Chris jobbar konstant. "Hon är gruvligt less på att komma i andra hand".

Prinsessan Madeleine, 33, och maken Chris O’Neill, 41, flyttade som bekant nyligen till London med barnen Leonore, 1, och lille Nicolas som nu hunnit fyllt fyra månader. Men allt är inte frid och fröjd i den brittiska metropolen. Madeleine känner sig enligt uppgifter till Hänt i Veckan ensam och övergiven. Chris jobbar konstant och är sällan hemma. Dessutom har hon, bortsett från några få väninnor, inte ett särskilt stort umgänge i staden. Men Chris var stenhård och krävde att de skulle flytta, något annat alternativ fanns inte på kartan. Madeleine kände helt enkelt att hon inte hade något val.

Nyligen var Madeleine själv ute på inneklubben The Ivy i London. Hon fångades på bild när hon raffigt klädd i läderbyxor och högklackat besökte den populära restaurangen.

Prinsessan Madeleine fångades på bild under en festkväll i London härom veckan. Foto: TT

Prinsessan Madeleine fångades på bild under en festkväll i London härom veckan. Foto: TT

Prinsessan känner sig ofta ensamma i London och nyligen tvingades pappa kung Carl Gustaf, 69, och mamma drottning Silvia, 70, komma över för att besöka sin dotter. De tog med Madeleine på musikalen “Miss Saigon” och föga förvånande var Chris inte med. Enligt uppgifter till Hänt har det gått så långt att det Kungen och Silvia väljer att ignorera Chirs i många sammanhang.

– Det är lite ombytta roller. Nu är det Kungen och Silvia som fryser ut Chris, man häpnar lite faktiskt, säger en källa till Hänt.

Kungen och Silvia stöttar Madeleine i den tuffa krisen. Foto:

Kungen och Silvia stöttar Madeleine i den tuffa krisen. Foto: IBL

Men det som bekymrar prinsessan mest är varken flytten eller Chris hektiska schema. Det är snarare hans nonchalanta inställning till såväl henne som familjen hemma i Sverige.

Chris har uteblivit från en rad viktiga familjesammankomster under deras år tillsammans såsom två Nobelfester, Victoriadagen 2012 samt svärfar kungens födelsedagar vid två tillfällen. Och nu senast prins Carl Philips, 36, och prinsessan Sofias, 30, lysning inför bröllopet i juni.

Prinsessan Madeleine är gruvligt less på att alltid komma i andra hand. Foto:

Prinsessan Madeleine är gruvligt less på att alltid komma i andra hand. Foto: Stella Pictures

Men det som onekligen varit mest anmärkningsvärt är förstås hans prioriteringar i samband med barnens dop. Det var många som höjde på ögonbrynen när Chris i samband med Leonores dop förra sommaren smet iväg för en middag med sin brittiska familj på Sturehof. Då sammanföll dessutom dopet med deras första bröllopsdag, en sällsynt helig dag för de flesta par…

Även i år struntade han i Madeleine och barnen och tillbringade istället kvällen på sin favoritkrog på Stureplan.

Chris föredrar Stureplan framför en lugn kväll med Madeleine och barnen. Foto: IBL

Chris föredrar Stureplan framför en lugn kväll med Madeleine och barnen. Foto: IBL

Dagen innan Nicolas dop samlade Madeleine sin innersta krets på lyxkrogen Milles. Med var Louise ”Lussan” Gottlieb, 33, Katarina von Horn, 35, Charlotte Cederlund, 36, Natalie Werner, 32, och Emma Pernald, 35. Om det är några hon kan öppna sig för och blotta sina problem och funderingar så är det för dem. Och det gjorde hon under den flera timmar långa middagen.

– Hon känner sig kluven. Hon älskar Chris men är gruvligt less på att alltid komma i andra hand.

Andra läser också:

Kronprinsessan Victorias stenhårda gravidkrav: ”Daniel är orolig”

Någon borde ta Chris O’Neill i örat!

Kronprinsessan Victorias makalösa gravidstil – och hon är lyckligare än någonsin

SENASTE NYTT!