Phillipe Cohens oväntade fråga till Bianca Ingrosso: ”Dumt”

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen på en av Biancas bilder på Instagram.
Både Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf blir känslosamma när de i ett nytt avsnitt av podcasten Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B pratar om lördagens show i Globen. Nu avslöjar Bianca en oväntad fråga hon fick av pojkvännen Phillipe Cohen efter framträdandet.
Annons

I helgen var det dags för Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöfs, 22, showcast i Globen. 10 000 fans satt i publiken när vännerna bjöd på allt från musikframträdanden till dans och snack. Artister som Benjamin Ingrosso och Felix SandmanMolly Sandén och Victor Leksell hjälpte till att förgylla kvällen.

En av de mest uppmärksammade händelserna från showcasten var när Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf framförde Sarah Dawn Finers, 37, låt Kärleksvisan. Det är i synnerhet Bianca Ingrossos vackra sångröst som är anledningen till uppståndelsen.

Ryser verkligen när Bianca sjunger. Så sjukt bra sångröst!”, skrev en person i en kommentar till mamma Pernilla Wahlgrens videoklipp på Instagram.

Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen, 25, var också snabb med att höja flickvännen till skyarna för sin insats under kvällen. I ett inlägg på Instagram berättade han om känslorna för flickvännen.

”Det går inte en enda dag då jag slutar att imponeras av dig och din passion för allt du gör och åstadkommer!”, skrev Phillipe Cohen.

Phillipe Cohens fråga till Bianca Ingrosso: ”Har du varit otrogen”

I det senaste avsnittet av Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs podcast Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B pratar vännerna om lördagskvällen. De nämner bland annat ett par inslag som inte riktigt gick som de hade tänkt sig. Vid ett tillfälle ska Alice Stenlöf ha frågat Bianca Ingrosso om hennes kärleksliv – varpå publiken reagerade starkt.

– Det var så roligt när jag skulle grilla dig när jag ställer frågan om Phillipe och ert förhållande så hör jag hur publiken buar och jag tänker ”fan va nice”. De backar dig så hårt att så att när jag ska grilla dig och sätta dig på plats säger de ”nej, nej där får ni inte gå”.

Bianca Ingrosso berättar vidare att det tog ett par dagar att smälta alla intryck från showcasten.

– Det var inte 10 000 främlingar som kom till Globen utan det var 10 000 familj, säger Bianca i podden och fortsätter sedan:

– Jag har aldrig uppskattat mina och våra fans så mycket som igår och i förrgår. Jag har fått en helt ny respekt för dem.

Dagen efter showcasten var Bianca Ingrosso på en middag tillsammans med ett par vänner och kom sedan hem till sin pojkvän. Väl hemma hos honom bröt Wahlgrens värld-profilen ihop i tårar.

– Jag skulle gå och lägga mig och bara brister ut i gråt. Alltså jag brister verkligen. Och Phillipe bara ”vad är det, är du ledsen?” och jag är helt förstörd, och han frågar ”har du varit otrogen?”. Han tror alltså att jag gråter för att jag är lite bakfull och gjort något dumt. I två timmar låg jag och grät utan att ens kunna svara honom för att jag inte fick någon luft.

Men i själva verket grät Bianca Ingrosso på grund av sin kärlek till fansen och tacksamheten över det stöd som hon och Alice Stenlöf fick under showcasten.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…