Phillipe Cohens avslöjande om Bianca Ingrossos sång: ”Stolt”

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf hyllas i sociala medier efter deras sånginsats under lördagens showcast. Biancas pojkvän Phillipe Cohen kommenterar framträdandet i Globen, och han är minst sagt stolt över sin flickvän. Även Biancas morföräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren berättar om framträdandet. ”Hon var ju så nervös, men hon har en fantastisk fin röst, jättefin”, säger Christina till Hänt.
Annons

I helgen var det dags för Bianca Ingrosso, 24, och vännen Alice Stenlöfs, 22, showcast som ägde rum i Globen i Stockholm. Kvällen bjöd på flertalet uppträdanden från artister som Benjamin Ingrosso och Felix SandmanMolly Sandén och Victor Leksell.

Annons

10 000 fans satt i publiken under lördagskvällen och det verkar inte som att de blev besvikna. En av de mest uppmärksammade händelserna från kvällen var när Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf uppträdde med låten Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer. Filmklipp från framträdandet har fått fansen att höja Wahlgrens värld-profilen till skyarna för sin sångröst.

Annons

Ryser verkligen när Bianca sjunger. Så sjukt bra sångröst!”, skriver en person i en kommentar till mamma Pernilla Wahlgrens videoklipp på Instagram.

Detta var ju otroligt, visste inte ens att dom kunde sjunga! Jag blev rörd till tårar och gåshud”, skriver en annan.

Phillipe Cohens kärleksord till Bianca Ingrosso efter uppträdandet

Förutom Pernilla Wahlgren var även Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen, 25, på plats i publiken. Nu väljer även han att hylla sin flickvän i ett inlägg på Instagram.

”Min jävla superkvinna!!! Aldrig någonsin har jag vart så stolt!! Du är den absolut mest talangfulla, drivna och vackraste människan jag någonsin träffat i hela mitt liv! Det går inte en enda dag då jag slutar att imponeras av dig och din passion för allt du gör och åstadkommer!”, skriver Phillipe Cohen i inlägget.

Annons

Bianca Ingrosso har tidigare berättat för sina följare att hon älskar att sjunga men att hon har för stor scenskräck för att våga visa sin röst för andra människor. Denna rädsla la hon bakom sig när hon inför ett fullsatt Globen sjöng balladen tillsammans med Alice Stenlöf.

”Att du gick upp på scen igår och visade hela svenska folket det jag får höra varje dag, din magiska röst – WOW!! Du är min ”mami”, min ”älskling”, min ”Ankie” och kvinna i mitt liv och inte en enda dag är en dag då jag inte blir kär i dig på nytt. Jag älskar dig ANKIE”, skriver Phillipe.

Nu har även Bianca Ingrosso kommenterat pojkvännens inlägg med ett par kärleksfulla ord:

Annons

”Men asså ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT”, skriver hon.

Annons

Christina Schollin och Hans Wahlgrens ord om Biancas sång

Även morföräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren var på plats i Globen under lördagskvällen. När Hänt träffar Christina och Hans på Mammagalans röda matta under söndagskvällen berättar de om känslorna efter att ha sett och hört Bianca sjunga på scenen framför 10 000 fans.

– Det var chockartat, att de drar så mycket folk, Bianca och Alice, säger Christina till Hänt.

Annons

Både Christina och Hans har hört Bianca sjunga förut, och de är också väl medvetna om hennes rädsla över att göra det inför andra.

– Vi vet också att hon inte vill sjunga så det var ju fantastiskt att hon gjorde det, säger Hans och Christina fyller i:

– Hon var ju så nervös, men hon har en fantastisk fin röst, jättefin.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Av Jonna Axelsson, Stina Dahlgren

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…