Bianca Ingrossos glädjebesked efter succén i Globen

Bianca Ingrossos glädjebesked efter succén i Globen
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso gjorde succé med sin showcast, och nu avslöjas det att de som missade duons show får en ny chans att se den. För Hänt bekräftar Kanal 5 att showen kommer att visas på tv.
Annons

I helgen intog Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, Globen i Stockholm. Deras showcast, det vill säga en podcast man gör live inför publik, gjorde stor succé! I publiken satt tiotusen förväntansfulla fans som inte blev besvikna. Kvällen bjöd på flera uppträdanden från artister som Benjamin Ingrosso och Felix SandmanMolly Sandén och Victor Leksell. Dessutom bjöd Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf på både dans och sång.

Annons
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso dansar i Globen
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso dansade loss i sin showcast.

En av de mest uppmärksammade händelserna från kvällen var när duon sjöng låten Kärleksvisan, i original framförd av artisten Sarah Dawn Finer, 37. Filmklipp från framträdandet har fått fansen att höja Wahlgrens värld-profilen till skyarna.

Annons

Ryser verkligen när Bianca sjunger. Så sjukt bra sångröst!”, skriver en person i en kommentar till mamma Pernilla Wahlgrens videoklipp på Instagram.

Detta var ju otroligt, visste inte ens att dom kunde sjunga! Jag blev rörd till tårar och gåshud”, skriver en annan.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso sjunger Kärleksvisan i Globen
Bianca Ingrosso övervann sin scenskräck och sjöng Kärleksvisan inför ett fullsatt Globen.

Phillipe Cohens kärleksord till Bianca Ingrosso efter Kärleksvisan

Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen, 25, var såklart otroligt stolt över sin kärlek. Efteråt hyllade han flickvännen i ett inlägg på Instagram.

”Min jävla superkvinna!!! Aldrig någonsin har jag vart så stolt!! Du är den absolut mest talangfulla, drivna och vackraste människan jag någonsin träffat i hela mitt liv! Det går inte en enda dag då jag slutar att imponeras av dig och din passion för allt du gör och åstadkommer!”, skrev Phillipe Cohen i inlägget.

Annons

Bianca Ingrosso har tidigare berättat för sina följare att hon älskar att sjunga men att hon lider av extrem scenskräck Denna rädsla la hon bakom sig när hon inför ett fullsatt Globen sjöng balladen tillsammans med Alice Stenlöf.

Christina Schollin och Hans Wahlgrens ord om Bianca Ingrossos sång

Även Bianca Ingrossos morföräldrar Christina Schollin, 81, och Hans Wahlgren, 81, var på plats i Globen under lördagskvällen. När Hänt träffade dem på Mammagalans röda matta dagen efter succén var de fantastiskt stolta.

– Det var chockartat, att de drar så mycket folk, Bianca och Alice, sa Christina Schollin.

Både hon och Hans Wahlgren har hört Bianca sjunga förut, men de är medvetna om att hon har haft scenskräck under många år.

– Vi vet också att hon inte vill sjunga så det var ju fantastiskt att hon gjorde det, säger Hans Wahlgren och hans hustru fyller i:

Annons

– Hon var ju så nervös, men hon har en fantastisk fin röst, jättefin.

Hans Wahlgren, Christina Schollin och Pernilla Wahlgren sitter i publiken och ler
Hans Wahlgren, Christina Schollin och Pernilla Wahlgren var stolta och glada under showcasten!

Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos showcast sänds på Discovery

Nu avslöjar de att det blir en fortsättning på succésagan. De som missade showcasten har nämligen chansen att få se den.

– Det stämmer att vi kommer sända Alice och Biancas fantastiska showcast på våra plattformar, men exakt hur och när är i nuläget inte bestämt ännu, säger Mathilde Albinsson, pressansvarig för Alice och Biancas showcast på Discovery Networks Sweden, till Hänt.

Även Bianca Ingrosso har gått ut med nyheten på sin Instagram i en story.

Annons

– Till alla er som inte kom, ni behöver inte oroa er. Hela showen, varenda sekund, varenda minut av showen filmades med åtta eller tio olika kameror, så jävla påkostat, säger hon.

Inget datum är ännu bestämt, men Bianca Ingrosso lovar att återkomma så fort hon vet exakt när.

Grattis Sverige, och grattis Alice och Bianca säger vi på Hänt!

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…