Phillipe bekräftar lyckan efter uppbrottet från Bianca – bilderna visar

PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO

Det har snart gått en månad sedan Bianca Ingrosso meddelade att det tagit slut mellan henne och Phillipe Cohen.
Bianca verkar vara lycklig efter uppbrottet och nu visar Phillipe upp att så är det även för honom – se här.
Sofia Wistams glädjebesked – bekräftar återföreningen med Johnnie och Mattias
0:38

Efter reklamen: Sofia Wistams glädjebesked – bekräftar återföreningen med Johnnie och Mattias

(0:38)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, har många strängar på sin lyra. Hon är en av Sveriges största influencers och Youtubers, hon är även en driven entreprenör och tv-profil. Snart har även hennes alldeles egna talkshow premiär – något hon ser fram emot mycket.

I ungefär tio år hade Bianca ett av och på-förhållande med Phillipe Cohen, 28. Men för snart en månad sedan kom beskedet att de valt att gå skilda vägar. Sedan dess har mycket hänt för Bianca och hon har berättat om måendet efteråt.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, förklarade Bianca i en video på Youtube.

Tv-profilens känga mot Joakim Lundell – stormar ut från galan

Phillipe Cohens drag mot Bianca – efter uppbrottet

Bianca har med andra ord varit ganska öppen med vad som hänt och även berättat om anledningen till uppbrottet. Phillipe har däremot varit mer fåordig och hållit sig på sin kant.

Från hans sida har det varit ganska tyst, men han har gjort en markering – nämligen att avfölja Bianca på sociala medier.

Även om Phillipe lyser med sin tystnad kring uppbrottet så är han desto mer pratsam kring vad som sker med hans restauranger. Förra året slog han upp portarna till den nya restaurangen Ted, som är döpt efter hans hund. Och tidigare i år öppnade han nästa restaurang – nämligen pasta-stället Posto pasta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Phillipe Cohen visar upp lyckan – bilderna visar

Att Phillipe har haft att göra på jobbfronten är ingen hemlighet och Bianca har tidigare berättat att han är borta från morgon till kväll och jobbar. Att det dessutom går bra för restaurangerna är något som Phillipe gläds mycket över.

”Ni är många som kommer förbi vårt lilla hak varje dag och det gör oss väldigt glada! Att få bedriva restaurang är absolut i särklass det roligaste jag fått göra hittills i mitt liv. Tack till alla! Vi ses på Posto!”, skrev Phillipe nyligen på Instagram.

Men det är inte bara restaurangerna som Phillipe gläds åt nu för tiden. Hans hund Ted är någon som ligger honom väldigt varmt om hjärtat och nu visar han att han hänger väldigt mycket med sin stora vovve. Phillipe och Ted verkar helt enkelt må bra tillsammans, se bilderna här:

PHILLIPE COHEN, HUNDEN TED
FOTO: INSTAGRAM

Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther

Se klippet här!

FOTO: Youtube, Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN