Idol 2023 marknadsföring banner

Phillipe Cohen klipper helt med Bianca Ingrosso – draget inför alla

05 sep, 2022 
PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut efter ett åtta års långt av och på-förhållande. Nu har Phillipe tagit ett beslut som betyder att han helst inte vill ha kontakt – ett drag inför alla.
Annons
Chocken när Bianca kastar pil på mannens mage: "Aj, aj, aj"
Chocken när Bianca kastar pil på mannens mage: "Aj, aj, aj"

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, har varit ett par till och från i drygt åtta år. Nu har de gjort slut och Bianca berättade nyligen om anledningen till uppbrottet.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, sa Bianca i en Youtube-video och fortsatte:

– Jag har typ tappat bort mig själv i så många relationer som jag har varit i och glömt av hur sprudlande och positiv och härlig jag faktiskt är. Jag är ju inte den här människan som är en soffpotatis, trött, lite halvt bitter. Jag är inte den personen. Och det är så viktigt med energier, vad man tar in.

Annons

Följarnas vädjan till Bianca efter uppbrottet

Bianca och Phillipe hade alltså varit ett par ända sedan de var i sena tonåren. Under de här åtta åren har paret gjort slut åtta gånger men gång på gång har de hittat tillbaka till varandra. De har även testat på allt ifrån att vara sambos, särbos samt att ha distansförhållande. Under några år pluggade Phillipe nämligen i England.

Nu har det gått några veckor sedan dess att Bianca och Phillipe gick ut med beskedet att de gjort slut. Phillipe har varit fåordig kring uppbrottet.

Bianca har däremot pratat om det med sina följare och det är ingen hemlighet att hennes följare är engagerade. Hänt kunde tidigare rapportera om följarnas vädjan till Bianca.

”Så glad att du mår bra. Ta aldrig tillbaka Phillipe, du behöver inte honom. Finns massor av bra män som vill ha dig trots att de inte kände dig innan din ”resa”!! Du kan ju frysa in lite ägg och sen bara chilla!”, skrev en person.

Annons

”Låter mer som att Phillipe eller hur han stavas inte är bra för dig. Och att ni inte är menade för varandra. Hoppas ni inte hittar tillbaka till varandra för ditt egna bästa och ditt mående.”, skrev en annan.

Phillipe Cohens markering – efter uppbrottet

Även om Phillipe inte uttalat sig om uppbrottet från Bianca så har han nu gjort en markering mot Bianca.

Phillipe har nämligen slutat följa Bianca på Instagram. Nyligen slutade även Bianca att följa Phillipe på den sociala medie-plattformen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons