Tittarnas starka reaktioner efter Sven-Ingvars medverkan i Bingolotto

Oscar Magnusson och Lotta Engberg.

När Oscar Magnusson och Sven-Ingvars uppträdande i Bingolotto blev tittarna minst sagt engagerade!
Nu uttrycker de sina starka åsikter om bandet.
Arvingarna berättar oförglömliga båtturen bland krokodilerna: "Nu dör vi"
0:31

Efter reklamen: Arvingarna berättar oförglömliga båtturen bland krokodilerna: "Nu dör vi"

(0:31)

Slå på ljud

Nu är Bingolottos Sommarkväll slut för i år och Lotta Engberg, 59, är tillbaka för att leda programmet efter ännu en sommar med Lotta på Liseberg.

Under söndagens avsnitt av Bingolotto gästade Oscar Magnusson, 41, son till musik-legendaren Sven-Erik Magnusson Oscar blev medlem i bandet redan 2006 och tog över rollen som frontman för bandet efter sin pappa, som gick bort 2017. Oscar berättade om sin pappas sista andetag i sitt sommarprat i år, som blev det mest lyssnade 2022.

– Den tystnaden kommer jag bära med mig som ett avgrundsdjupt hål i mitt hjärta i resten av livet. Jag skulle aldrig vilja få det ogjort, men stunden bär ett pris. Den 22 mars 2017 blev pappa en ängel på min axel. Kvar fanns en känsla av att inte vara hel, sa han i sommarpratet.

Oscar Magnusson om saknaden efter pappa Sven-Erik

Bandet Sven-Ingvars bildades redan 1956, av Sven-Erik Magnusson, Sven Svärd och Ingvar Karlsson. Men bandets har förändrats genom tiden och består i dag av fyra medlemmar, Oscar Magnusson, Staffan Ernestam, 59, Stefan Deland, 54, och Klas Anderhell, 61.

När de gästade Bingolotto frågade Lotta Engberg frontmannen om han tänker mycket på sin pappa, och Oscar förklarar att han gör det dagligen.

– Varje dag. Ja, absolut. Kanske också i yrkesrollen givet att så fort man gör något med bandet så sitter det ju ihop med honom. Men också i privatlivet, svarar Oscar då.

Lotta frågar om minnena var glada och varma.

– Ja. Det är saknad, fast ändå varma minnen. Man ser lite... Ja, mina barn kanske är lite lika.

Olle Jönssons kamp under inspelningarna av Så mycket bättre: "Jobbigt"

Se klippet här!

Tittarnas starka reaktioner efter Sven-Ingvars i Bingolotto

Söndagens avsnitt av Bingolotto bjöd inte bara på en exklusiv intervju med Oscar Magnusson utan bandet levererade även lite live-musik. Framförandet väckte då minst sagt positiva och starka reaktioner hos tittarna – som jublade över att se det klassiska dansbandet sjunga i tv.

Sändningen gick utmärkt ikväll utan särskilda bekymmer förra gången blev det dock svart i rutan bra jobbat”, skriver en följare på Bingolottos Facebook.

Jättebra musik i kväll”, skriver en annan.

Sjunger så fantastiskt bra”, skriver en tredje.

”Så underbar musik och Oskar är så genomfin”, hälsar en fjärde.

Hänt har sökt Binglotto om Sveng-Ingvars för en kommentar utan gensvar.

FOTO: Lars Höglund/TT, Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN