ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas starka reaktioner efter Sven-Ingvars medverkan i Bingolotto

05 sep, 2022 
André Färnsveden
Oscar Magnusson och Lotta Engberg.
När Oscar Magnusson och Sven-Ingvars uppträdande i Bingolotto blev tittarna minst sagt engagerade!
Nu uttrycker de sina starka åsikter om bandet.
Annons
Arvingarna berättar oförglömliga båtturen bland krokodilerna: "Nu dör vi"Brand logo
Arvingarna berättar oförglömliga båtturen bland krokodilerna: "Nu dör vi"

Nu är Bingolottos Sommarkväll slut för i år och Lotta Engberg, 59, är tillbaka för att leda programmet efter ännu en sommar med Lotta på Liseberg.

Under söndagens avsnitt av Bingolotto gästade Oscar Magnusson, 41, son till musik-legendaren Sven-Erik Magnusson Oscar blev medlem i bandet redan 2006 och tog över rollen som frontman för bandet efter sin pappa, som gick bort 2017. Oscar berättade om sin pappas sista andetag i sitt sommarprat i år, som blev det mest lyssnade 2022.

– Den tystnaden kommer jag bära med mig som ett avgrundsdjupt hål i mitt hjärta i resten av livet. Jag skulle aldrig vilja få det ogjort, men stunden bär ett pris. Den 22 mars 2017 blev pappa en ängel på min axel. Kvar fanns en känsla av att inte vara hel, sa han i sommarpratet.

Annons

Oscar Magnusson om saknaden efter pappa Sven-Erik

Bandet Sven-Ingvars bildades redan 1956, av Sven-Erik Magnusson, Sven Svärd och Ingvar Karlsson. Men bandets har förändrats genom tiden och består i dag av fyra medlemmar, Oscar Magnusson, Staffan Ernestam, 59, Stefan Deland, 54, och Klas Anderhell, 61.

När de gästade Bingolotto frågade Lotta Engberg frontmannen om han tänker mycket på sin pappa, och Oscar förklarar att han gör det dagligen.

– Varje dag. Ja, absolut. Kanske också i yrkesrollen givet att så fort man gör något med bandet så sitter det ju ihop med honom. Men också i privatlivet, svarar Oscar då.

Lotta frågar om minnena var glada och varma.

– Ja. Det är saknad, fast ändå varma minnen. Man ser lite... Ja, mina barn kanske är lite lika.

Tittarnas starka reaktioner efter Sven-Ingvars i Bingolotto

Söndagens avsnitt av Bingolotto bjöd inte bara på en exklusiv intervju med Oscar Magnusson utan bandet levererade även lite live-musik. Framförandet väckte då minst sagt positiva och starka reaktioner hos tittarna – som jublade över att se det klassiska dansbandet sjunga i tv.

Annons

Sändningen gick utmärkt ikväll utan särskilda bekymmer förra gången blev det dock svart i rutan bra jobbat”, skriver en följare på Bingolottos Facebook.

Jättebra musik i kväll”, skriver en annan.

Sjunger så fantastiskt bra”, skriver en tredje.

”Så underbar musik och Oskar är så genomfin”, hälsar en fjärde.

Men det är inte bara tittarna som uppskattade Sven-Ingvars, utan produktionen blev även väldigt glada över att ha bandet i programmet och hintar till Hänt om en eventuell återkomst.

Dom är väldigt populära och kommer absolut tillbaka. De är dessutom ett bra gäng att jobba med och väldigt uppskattade bland oss som jobbar i produktionen”, skriver pressansvarig för Bingolotto till Hänt.

FOTO: Lars Höglund/TT, Tommy Holl/TT

Annons