Nya detaljerna om Bianca Ingrossos talkshow – se bilderna

Tv-profilen Bianca Ingrosso har en ljusgrå topp.

I höst har Bianca Ingrossos egna talkshow premiär på Kanal 5 och Discovery+. Nu avslöjar hon detaljer om den nya talkshowen.
Se bilderna här!
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”
0:28

Efter reklamen: Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

(0:28)

Slå på ljud

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, har gjort succé efter succé. Bland annat när vi har sett Bianca i hennes och mamma Pernilla Wahlgrens, 54, realityserie Wahlgrens värld och som jurymedlem i Talang.

Men i höst kommer får vi se henne i en helt ny roll, nämligen som programledare för sitt alldeles egna talkshow.

Bianca avslöjar hemligheten – får egen talkshow

Efter att Bianca avslöjade att hon lämnar Talangjuryn har hon hintat om att hon har ett stort tv-projekt på gång. Det har spekulerades innan om hon skulle få en talkshow då hon tidigare berättat att det är en barndröm. Och visst var det så!

I höst har Biancas alldeles egna talkshow premiär och givetvis har programmet fått samma namn som programledaren själv, alltså Bianca.

Programmet kommer att sändas på Kanal 5 och Discovery+ och kommer gästas av kändisar. Talkshowen produceras av produktionsbolaget MonkBerry som även gör den populära talkshowen Skavlan.

Benjamin Ingrosso om att ha en egen show: ”Nyper mig i armen varje dag"

Se klippet här!

Detaljerna om Biancas egna talkshow

Programredaktionen är nu i full gång med att jobba upp material och boka gäster inför att programmet ska börja sändas, något som influencern Hanna Persson, 33, avslöjar i sin podcast Surret.

– Jag jobbar nu då som redaktionschef eller redaktör, innehållsansvarig. Jag ska tillsammans med en redaktion bygga en talkshow som Bianca Ingrosso leder på femman, det kan gå hur som helst, säger Hanna i podden och fortsätter:

– För det är det man måste börja med, för att boka gäster är det som tar längst tid.

Hanna berättar även att det är svårt att boka en del gästerna till programmet eftersom programledaren är just Bianca.

– Man märker ju att Bianca är en vattendelare. Vissa är så ”Jaa gud vad kul”, medans andra är ”Vad ska vi prata om?”. Som att det finns en attityd lite, en influencer typ, som att de ser henne som ”Vad kan hon?”. Och det är lite synd för att jag tror att det kommer blir ett väldigt bra program att synas i, säger Hanna.

På Instagram visar Bianca nu upp att arbetet inför höstens stora talkshow har dragit igång och vi får en glimt av designen på manuskorten och hur pressbilder eller introt skulle kunna se ut.

Skärmdump från Biancas instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Anders Wiklund/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN