LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Petra Medes avslöjande om kärleken – efter alla år som singel

11 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Petra Mede
Tvåbarnsmamman Petra Mede har varit singel i många år, men nu avslöjar hon hur hennes kärleksliv ser ut och om viljan att träffa någon.
Annons
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”Brand logo
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

Programledaren Petra Mede, 52, har alltid varit väldigt privat om sina familj och sitt kärleksliv och pratar sällan om sitt privatliv. Tillsammans med exet Mattias Günther fick Petra år 2012 dottern Adeline, 10, men två år efter att dottern föddes gick de skilda vägar och sedan dess har Petra varit singel.

Tidigare i somras blev Petra tvåbarnsmamma när dottern Paula föddes, denna gången på egen hand och utan någon pappa med i bilden.

Programledarens svar om nyfödda dotterns pappa

Eftersom Petra valt att skaffa barn på egen hand är det många som undrar frågan hur hon blev gravid. Och när Petra gästade Titti Schultz i P4 Extra passade Titti på att ställa just den frågan, i hopp om att reda ut det stora frågetecknet.

– Det enda folk egentligen vill veta tror jag, det är hur själva barnet kom in i din kropp, är det något du tycker att någon i hela världen har minsta lilla med att göra? Kommer du någonsin svara på frågan?, frågade Titti lite humoristiskt.

Annons

– Det kommer jag aldrig att svara på, säger Petra och skrattar.

Det verkar som att vi aldrig kommer få veta vem eller om det finns någon pappa med i bilden.

Petra Mede om kärlekslivet – efter alla år som singel

I Petras nya föreställning 50/50 pratar hon om livet efter att man har fyllt 50 år och i föreställningen skämtar hon om partners och funderar över om inte alla bara kan ta hand om sig själva istället.

– Ja, utan att bli för privat, så är det den känslan som jag ofta har. Men i den här åldern accepterar man också att man inte är någon riktig relationsmänniska. Hade man däremot sagt det vid 30, så hade man fått höra att man måste träffa någon, säger Petra i en intervju med Expressen.

Och Petra säger även att det blir lättare med åldern att leva i sin ensamhet.

– Ja, och det finns ju många kvinnor som lever själva efter 50, 60. Dessutom uppfattar jag det som att väldigt få av dem letar efter en man. Nu kanske jag generaliserar, men ju äldre kvinnor blir, desto mer harmoniska blir de i det livet, medan män fortfarande verkar vilja hitta någon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons