Gravida Petra Medes, 52, relation till 9-åriga dottern Adelines pappa

Petra MedeS

Petra Mede är gravid med sitt andra barn – denna gång på egen hand.
Sedan tidigare har hon dottern Adeline med exet Mattias Günther.
Så här ser Petra och Mattias relation ut idag efter uppbrottet.
0:36

Efter reklamen: Så långa är deltagarna i Let's dance 2022

(0:36)

Petra Mede, 52, är just nu aktuell som programledare för den nya säsongen av Let's dance.

Strax innan premiären kom Petra med en stor nyhet, hon är gravid med sitt andra barn. Det var när programledaren gästade Nyhetsmorgon förra veckan som hon avslöjade den glädjande nyheten. Vid intervjuns tidpunkt var Petra redan i den sjätte graviditetsmånaden. Någon pappa finns däremot inte med i bilden.

– Det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet, sa Petra Mede.

Anledningen till att Petra inte valt att berätta om graviditeten tidigare menar hon beror på att hon är en privat person. Därav vill hon nu inte heller berätta om det är en pojke eller flicka som hon väntar.

Programledarkollegans ord om bebislyckan

Nu blir det fullspäckade veckor då livesändningarna av Let's dance drar igång och bara en månad efter att finalen har gått av stapeln så är det dags för bebisen att komma. Petra har nämligen avslöjat att det beräknade födelsedatumet är på midsommarafton, den 24 juni.

Parhästen David Lindgren, 39, som Petra leder Let's dance ihop med, har även han kommenterat graviditeten. Detta genom att dela med sig av ett skämt på Instagram som anspelar sig på Petras efternamn, som kort och gott handlar om Petras ålder i kombination av att orka med småbarnsåren.

Verkliga relationen med dottern Adelines pappa

Det är däremot inte första gången Petra ska bli mamma, sedan tidigare har hon nämligen dotter Adeline, 9. Dottern fick Petra tillsammans med exet Mattias Günther, men när Adeline blev två år gammal valde det tidigare paret att gå skilda vägar.

Men hur ser relationen mellan Petra och exet ut idag? Jo, den visar sig vara väldigt god.

– Min familj bor nära och både jag, mina föräldrar och syster bor i Bromma. Det gör alla på min dotters pappas sida också. Det är nästan lite sektvarning. Adelines pappa och jag bor två minuter från varandra. Vi har en jättebra relation och han är en fantastisk förälder. Det är jag så glad för, berättar Petra i en intervju med Hälsoliv.

Mattias följer även Petra på Instagram, däremot följer inte Petra Mattias tillbaka men det beror förmodligen på att hon bara följer en enda person. Trots detta syns Petra vara inne och gilla Mattias bilder.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Jackeline Perez/TT

SENASTE NYTT!