LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Petra Medes svar om nyfödda dotterns pappa – 4 månader efter födseln

01 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Petra Mede
Tidigare i somras fick Petra Mede sitt andra barn.
Men när programledaren får frågan om hur dottern Paula blev till ger hon ett tydligt svar.
Annons
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”Brand logo
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

Det har gått ett par månader sedan programledaren Petra Mede, 52, blev tvåbarnsmamma när dottern Paula föddes tidigare i somras.

Petra har tillsammans med exet Mattias Günther dottern Adeline, 9, sedan tidigare. Men med yngsta dottern Paula valde Petra att inte ha med en pappa i bilden.

– Det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet, berättade Petra när hon gästade Nyhetsmorgon.

Petra Mede om tvåbarnschocken

Första tiden som tvåbarnsmamma blev något av en smärre chock för Petra och i Efter fem berättade hon om ilskan då ingen nämnde tvåbarnschocken för programledaren innan dottern föddes.

– Jag var irriterad på alla! Först var det så att ”allt är underbart, och de får varandra och allt blir bra”, också sen när lilla Paula kom så var det enda folk sa ”har du känt av tvåbarnschocken?”. Varför nämnde ingen den?, sa Petra i programmet och fortsatte:

– Men den var verkligen där. Sen tänker jag att första tiden är väldigt tumultartad. Hela livet förändras ju. Det är ju en lite varelse och man vet inte vem hen är.

Frågan Petra vägrar svara på om dotterns pappa

När Petra nyligen gästade Titti Schultz i P4 Extra passade Titti på att ställa frågan många undrar, eftersom Petra valt att skaffa barn på egen hand är det stora frågetecken om hur hon blev gravid.

Annons

– Det enda folk egentligen vill veta tror jag, det är hur själva barnet kom in i din kropp, är det något du tycker att någon i hela världen har minsta lilla med att göra? Kommer du någonsin svara på frågan?, frågar Titti lite humoristiskt.

Och vad det verkar lär vi inte få veta vem eller om det finns någon pappa med i bilden.

– Det kommer jag aldrig att svara på, säger Petra och skrattar.

Petra har alltid varit väldigt privat om döttrarna och sitt kärleksliv och eftersom hon inte svarar på hur dottern Paula blev till säger Titti i intervjun att de stryker den frågan helt.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons