LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Petra Mede hoppar av Let's dance – Kristin Kaspersen ersätter

11 mar, 2023 
Petra Mede
Nästa lördag drar Let's dance igång!
Men nu kommer chockbeskedet: Petra Mede hoppar av.
Här är hennes ersättare!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”Brand logo
Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

De senaste två åren är det Petra Mede, 52, och David Lindgren, 40, som styrt skutan i Let's dance. Detta efter att David Hellenius, 49, och Tilde de Paula Eby, 50, hoppade av efter en massa år i programmet.

Men nu står det klart att Petra tvingas hoppa av.

”Kristin Kaspersen kommer att programleda vårens säsong av Let’s Dance tillsammans med David Lindgren. Hon hoppar in istället för Petra Mede som inte kan medverka på grund av ryggproblem.”, skriver TV4 i ett pressmeddelande.

Osäkerheten kring Petra Mede i Let's dance

De senaste månaderna har det dock varit osäkert kring Petra. Ända sedan säsongsavslutningen av Let's dance förra året har hon haft fullt upp. I somras födde hon sin dotter Paula och strax efter det drog hennes humorföreställning 50/50 igång. Showen skildrar livet efter att man fyllt 50.

Annons

Men i mitten på december stötte hon på hälsoproblem och meddelande sina fans att hon tyvärr behövde ställa in flera föreställningar på grund av starka smärtor i ryggen som gjorde att hon inte kunde jobba som planerat.

”På grund av problem med ryggen har jag tvingats ställa in föreställningar före jul. Jag hoppas innerligt att ni har möjlighet att flytta fram biljetterna till januari. Då lovar jag vara extra rolig”, skrev Petra i december.

Kristin Kaspersen tar över – ersätter Petra Mede

Och nu verkar det med andra ord som att ryggproblemen fortfarande inte löst sig. Istället blir det Kristin Kaspersen, 52, som tar över som programledare!

Let's dance ligger Kristin väldigt varmt om hjärtat och hon följer alltid programmet slaviskt. Faktum är att hon själv varit med och vunnit hela tävlingen år 2019 och år 2021 ställde hennes son Filip Lamprecht, 25, upp och även han kammade hem hela kalaset.

Annons

På Instagram berättar Kristin om känslorna att ta över efter Petra:

”Jag älskar Let’s Dance! I den här situationen är det viktigaste att Petra tar hand om sig. Det finns bara en Petra Mede men jag är otroligt stolt över att få frågan om att ersätta henne. Jag ska erkänna att jag sedan jag var med för fyra år sedan och tävlade har saknat Let’s Dance-bubblan så mycket. Jag ska göra mitt yttersta för att tillsammans med David, dansarna, deltagare och jury se till att det blir en fantastisk säsong. Och oj vad jag ska ha kul!”.

Hänt har sökt Kristin Kaspersen och Petra Mede.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons