LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina och Erik Bergs stora familjelycka – nu väller gratulationerna in

11 mar, 2023 
ERIK BERG, CARINA BERG
Det är två år sedan Carina Berg och Erik Berg blev föräldrar till dottern Juno, de har även sonen Otto tillsammans.
Nu berättar de om familjelyckan och gratulationerna väller in!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theoz om relationen till Elov och Beny: ”Lite arg”Brand logo
Theoz om relationen till Elov och Beny: ”Lite arg”

Carina Berg, 45, och maken Erik Berg, 34, blev ett par sommaren 2017. Deras kärlekssaga har de familjen Parnevik att tacka. Erik har nämligen en nära vän som är ingift i den Parnevikiska släkten.

Carina och Erik tog en dejt och redan då visste de att det skulle vara dem. I april 2018 gick Erik ner på knä och i december samma år ringde bröllopsklockorna för paret. Det blev ett mysigt vinterbröllop i Vemdalen.

Sedan dess har mycket hänt. Erik har lagt sin fotbollskarriär på hyllan och idag bor de tillsammans i en härlig villa i Danderyd. De har också fått två barn tillsammans, sonen Otto, 3, och dottern Juno, 2.

Bakslagen med Carina Berg och Erik Bergs hus

Det var i höstas som vi nåddes av beskedet att Carina och Erik lagt vantarna på huset i Danderyd. Det avslöjades i podden Gynning och Berg – hittar sig själva som Carina har tillsammans med kollegan Carolina Gynning, 44.

Annons

Men dessvärre har det inte varit guld och gröna skogar, snarare tvärtom.

– Vi måste byta ventilation nu hemma. Det här är senaste nytt om mitt hus då. Alla fakturor som kommer är på 250 000 så vi är också luspanka. Man ska inte gnälla för vi sitter i ett jättefint hus men iallafall så blev det så nu, sa hon i podden och fortsatte:

– Det här huset bjuder på överraskning efter överraskning. Det senaste är att det är mögel på vinden och det måste saneras först med någon typ av ånga eller någon rökbomb eller vad det var.

Carina Berg visar upp familjelyckan med dottern Juno

Trots bakslagen så är det bara att hålla humöret uppe och kämpa på. Nu kan Carina dela med sig av något roligare, nämligen att lilla Juno redan hunnit bli två år gammal!

Annons

”05.10 tyckte Juno det kunde vara nog. Vi har ju ändå en födelsedag som inte firar sig själv. Grattis älskade lilla två-åring. Eller som du säger när jag frågar vad du fyller: GRÖN OCH TÅÅÅÅTA!”, skriver Carina på Instagram.

Och nu väller gratulationerna in!

”Stort Grattis!!!!”, skriver Pernilla Wahlgren.

”Grattis till sötnosen!”, skriver en följare.

”Hipp hipp hurra för din dag I dag stort Grattis på 2 årsdagen ha en bra dag”, skriver en annan.

”Två år - en ståndsmässig ålder! GRATTIS JUNO!!!!”, hälsar en person.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Karin Törnblom/TT

Annons