ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Osäkerheten inför Let's dance 2023: ”Inga ytterligare kommentarer”

19 feb, 2023 
Petra Mede Let's dance
Inom några veckor drar den nya Let's dance-säsongen igång.
Men osäkerheten är stor gällande en av programledarna.
Hur ska det egentligen gå?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Kalla om att tacka ja till Let’s danceBrand logo
Charlotte Kalla om att tacka ja till Let’s dance

Nu är det knappt en månad kvar tills det är dags för ännu en säsong av TV4:s långkörare Let's dance. Deltagarna som ska tävla har sedani början av december presenterats i olika TV4-program. Först ut var Charlotte Kalla som avslöjades i Nyhetsmorgon.

Sedan dess har vi bland annat fått veta att dessa namn medverkar; Rickard Sjöberg, Tone Sekelius och Johan Jureskog.

Osäkerheten inför premiären av Let's dance 2023 – kampen bakom kulisserna

Programledarduon består däremot inte av några nya namn utan precis som förra året är det Petra Mede, 52, och David Lindgren, 40, som styr skutan. Under förra säsongen var Petra gravid och strax efter säsongsavslutningen födde hon sin andra dotter Paula.

Sedan dess har Petra varit igång med humorföreställningen 50/50 som skildrar livet efter att man fyllt 50. Dessvärre har flera föreställningar tvingats ställas in på grund av Petra mående.

Annons

”På grund av problem med ryggen har jag tvingats ställa in föreställningar före jul. Jag hoppas innerligt att ni har möjlighet att flytta fram biljetterna till januari. Då lovar jag vara extra rolig”, skrev Petra i december.

Oklara hälsobeskedet efter Petra Medes svåra smärtor

Även föreställningarna i januari fick med kort varsel flyttas. Men hur ser det få egentligen ut för Petra inför premiären av Let's dance? Med bara några få veckor kvar till säsongens första avsnitt kommer nu Peter Jansson, presskontakt för Petras show med ett hälsobesked gällande programledaren.

Blir det några fler föreställningar som skjuts upp eller är Petra på banan igen?

”Vi hade inte planerat fler än de som ställdes in. Vi tänker med fler föreställningar i höst. Petra programleder Let's dance i vinter/vår”, skriver han i ett meddelande till Hänt

Det verkar inte bli några problem med ryggen gällande det uppdraget?

”Vi har inga ytterligare kommentater om hennes hälsa”.

FOTO: TT

Annons