BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Petra Mede stoppas helt – tvingas ställa in efter tunga beskedet

14 dec, 2022 
Petra Mede
Petra Mede är just nu högaktuell med sin nya show.
Nu kan vi mötas av ett tråkigt besked - att hon tvingas ställa in flera föreställningar på grund av smärtor.
Annons
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”Brand logo
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

Petra Mede, 52, har det fullt upp med karriären, just nu är hon högaktuell med humorshowen 50/50 som handlar om livet efter just 50. Som hade premiär i början av november på Scalateatern.

Petra Mede kommer leda Let's dance 2023

Men det är inte bara showen som kommer ta upp hennes tid. Hon kommer även leda nästa säsong av Let's dance med David Lindgren, 40. Något som David tidigare har bekräftat i ett meddelande till Hänt.

Det är jag och Petra som fortsätter att leda Let's dance. Vi ser fram emot det väldigt mycket”, skriver David Lindgren till Hänt.

Petra ledde senaste säsongen tillsammans med David. I samband med premiären avslöjade även Petra att hon var gravid med sitt andra barn.

– Jag mår jättebra, sa Petra Mede då till Expressen som förklarade att det dessvärre inte skulle bli lika mycket dans för hennes egen del den säsongen.

Men som tur var kunde hennes trofasta parhäst David dansa för dem båda.

– David kommer att dansa, för mig kommer det att bli lite lugnare, sa Petra Mede.

Petra Mede stoppas helt – tunga beskedet

Men nu kan vi mötas av en tråkig nyhet. Att Petra Mede har drabbats av ett hårt bakslag som gör att hon får ställa in flera föreställningar innan jul. På Instagram delar hon med sig av beskedet:

Annons

”På grund av problem med ryggen har jag tvingats ställa in föreställningar före jul. Jag hoppas innerligt att ni har möjlighet att flytta fram biljetterna till januari. Då lovar jag vara extra rolig”, skriver hon.

Det är inget nytt att Petra Mede har ryggproblem. Hon har tidigare berättat att hon har dragits med en smärta som kan variera och bli riktigt illa sedan hon skadade den som 20-åring.

– Smärtan var så omnipotent, det var bara panik, man kan inte ha så här ont, det är inte möjligt, ska det vara så här ont så går det inte att fortsätta, har hon berättat om när det var som värst i SVT:s Min Sanning.

Hänt har sökt Petra Mede för en kommentar.
FOTO: TT

Annons