Peter Magnussons lögn för 8-åriga dottern – oron inför stora avslöjandet

Peter Magnusson i svart hoodie.
Exklusivt

I fredagens avsnitt av Masked singer får tittarna veta vem som döljer sig bakom masken Riddaren.
Nu berättar Peter Magnusson om hur han hemlighöll medverkan från dottern.
– Vi har kollat på programmet ihop, säger Peter till Hänt i en intervju.
0:39

Efter reklamen: Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar

(0:39)

Underhållningsprogrammet Masked singer har verkligen tagit svenska folket med storm. Just nu går säsong två av programmet på tv och det är många tv-tittare som engagerar sig i ledtrådarna och gissar på kända svenska profiler som kan gömma sig bakom maskerna.

David Hellenius, 48, är tillbaka i rollen som programledare och i panelen sitter, likt förra året, Pernilla Wahlgren, 54, Måns Zelmerlöw, 35, Nour El Refai, 34, och Felix Herngren, 55.

I fredagens avsnitt var det dags för ännu en mask att lämna tävlingen och avslöja sin sanna identitet. Vi fick därmed svar på frågan ”Vem är Riddaren i Masked singer 2022?”.

Sanna stoppas från Allsång på Skansen – stora förändringen

Riddaren i Masked singer 2022 avslöjades – Peter Magnusson gömde sig bakom masken

För första gången i årets säsong av Masked singer var det ingen av panelmedlemmarna som lyckades gissa rätt i fredagens avsnitt.

När det visar sig att komikern Peter Magnusson, 47, döljer sig bakom Riddaren på påfågeln är alla i panelen chockade. Utom möjligtvis Nour som tar en mer tävlingsinriktad approach:

– Jag gissade ju på Peter Magnusson, utbrister Nour i programmet direkt efter avslöjandet. Dessvärre hade hon inte rätt gissning på rätt person. Något som David påpekar skämtsamt.

Nour gissade nämligen på Peter när det handlade om Astronauten. Men där var hon ju ute och cyklade, eftersom Pernilla prickade in att det var låtskrivaren Lasse Holm, 78, i den dräkten.

Peter Magnusson visade sig vara den kända profilen som gömde sig bakom masken Riddaren i Masked singer 2022.

Peter Magnusson visade sig vara den kända profilen som gömde sig bakom masken Riddaren i Masked singer 2022.

FOTO: TV4

Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

Se klippet här!

Peter Magnusson om hur han ljög för dottern under Masked singer – oron inför stora avslöjandet

När vi når Peter för en intervju gällande hans medverkan i programmet berättar han om oron med dottern Greta Magnusson, 8, inför fredagens stora avslöjande. Han är nämligen orolig att hon inte ska uppskatta sin fars spexiga tv-framträdande.

– Jag har en dotter. Hon vet inte. Det är lite kanske därför. Hon kanske tycker det är astöntigt. Det ska bli kul när hon får se, säger Peter till Hänt.

Vidare berättar han om hur han lyckats hemlighålla det hela från dottern, som ändå varit lite misstänksam.

– Vi har kollat på programmet ihop. Hon tyckte det lät mycket som jag, men hon är nog mest förvirrad. Jag har aldrig ljugit så mycket för mitt barn som då, berättar han.

Vi håller tummarna för att 8-åriga dottern fick sig en positiv överraskning när hon såg fredagens avsnitt av Masked singer. Vi är i alla fall mäkta imponerade av Peter insats!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!