Därför tror många att Amadeus Sögaard är Spelmannen i Masked Singer 2022

Spelmannen och Amadeus Sögaard i Masked singer Sverige 2022

Vem döljer sig bakom Spelmannen-masken i Masked singer Sverige 2022?
Flera namn har dykt upp som gissningar, och enligt en del av expertpanelen och många tittare kan det vara Carolas son Amadeus Sögaard.
Här är Spelmannens ledtrådar som passar in på Amadeus!
1:20

Efter reklamen: Här är de första ledtrådarna på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022

(1:20)

Precis som förra året är en av TV4:s stora succéer tv-programmet Masked Singer Sverige 2022. I tävlingen medverkar ett gäng kändisar gömda bakom en sagolik mask. Och under säsongen ska tv-tittarna och en expertpanel gissa på vilka som kan dölja sig bakom alla masker.

En av de största snackisarna under våren har blivit karaktären Spelmannen, som många tror är Carola Häggkvist, 55, och Runar Søgaards, 54, son Amadeus Sögaard, 24. Här är ledtrådarna som både fått tittarna och några i expertpanelen att gissa på just honom!.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ledtrådarna som fått tittarna att tro att Amadeus Sögaard är Spelmannen

TV4 delar varje vecka med sig av nya bilder på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022 på Instagram, och till varje bild passar tittarna på att gissa vilken kändis de tror döljer sig bakom. I kommentarsfälten till bilderna på Spelmannen så är det många som tror att det är Amadeus Sögaard.

Här är några av tittarnas funderingar:

”Amadeus Sörgaard, han både spelar fotboll och sjunger”, skriver en.

”Amadeus Sögaard utan tvekan. Bara söka på Spotify och njut av en fantastisk röst”, menar en annan.

”Jag tror i alla fall att denna person har något med Norge att göra på grund av brunosten, favoritfärg och fjäll. Amadeus Sögaard faktiskt”, kommenterar en annan.

Och ja, en del av expertpanelen är inte sena med att hålla med.

Vem är Spelmannen i Masked Singer? Alla ledtrådar

Därför tror expertpanelen att Spelmannen är Amadeus Sögaard

I det tredje avsnittet av Masked Singer Sverige 2022 så är det två av panelmedlemmarna som menar på att personen bakom masken kan vara Amadeus.

– Det har varit mycket fotbollsledtrådar. Så nu kör jag en vild gissning här. Tänk om det är så att det här är en fotbollskille som gillar brunost för att han har koppling till Norge. Han har gått på Lasse Kühlers dansskola när han var liten. Så han kanske har dansen i sig. Så nu gissar jag på Amadeus Sögaard, säger Pernilla Wahlgren i det tredje programmet.

– Tråkigt att du sa det Pernilla, säger Måns Zelmerlöw och fortsätter:

– Därför att jag tänkte också så. Det var ju väldigt mycket Norge-referenser. Det var två stycken labbgrejer med röd och blå färg, norska flaggan och brunosten. Sen var det en bild på Jesus och Babar. Och då tänker jag att Jesus har vi i familjen, och så Babar är en elefant och Carola har ju ställe i Sydafrika där det finns elefanter. Så jag säger Amadeus Sögaard.

Masked Singer Sverige 2022 sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och finns då även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

Se klippet här!

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!