ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peter Harryson i sorg efter dödsfallet – egna orden: ”Tomt”

19 nov, 2022 
Peter Harryson
Peter Harryson är i sorg efter sin nära väns bortgång.
Nu berättar han för Hänt om tomheten efter att stjärnan lämnat oss.
– Blir fortfarande tomt iallafall, säger Peter.
Annons
Här avslöjas Jesper Blomqvists kärlekslivBrand logo
Här avslöjas Jesper Blomqvists kärleksliv

Så ska det låta-profilen Peter Harryson, 74, har lagt karriären på hyllan och har nu mycket tid att ägna åt annat.

Bland annat så reser han gärna till London – en stad som ligger honom varmt om hjärtat och som han besökt i över femtio års tid.

– Jag åker alltid till London. Jag har åkt till London i femtio år. Så det ska jag göra i februari, berättar Peter för Hänt.

Men när han ska besöka staden nu i februari så kommer besöket se aningen annorlunda ut. Hans vän Sven-Bertil Taube som var bosatt i London har nyligen lämnat oss. Den folkkära artisten har även lämnat en stor tomhet hos vännen Peter.

– Nu så är ju Sven-Bertil borta. Så vi får väl se om jag kan träffa hans fru, Mikaela, säger Peter och fortsätter:

Annons

– Det var ju ingen ung man, det var ju nästan väntat. Men det blir fortfarande tomt iallafall. Man kan vara förberedd hur mycket som helst men det är ändå överansträngt tycker jag.

Tuffa hälsokampen – hjärtat gav upp och stannade

Men även Peter har tampats med en tuff hälsokamp som nästan kostade honom livet. Sanningen är den att hans hjärta stannade och under ett par sekunder var han död – men mot alla odds lyckades läkarna få igång hjärtat och han överlevde.

Det började med att Peter kördes in akut till sjukhus efter att han fått en allvarlig blodförgiftning i benet. Men det hela kom att bli mycket värre än så. Väl på sjukhuset gav hans hjärta upp och stannade.

Det tog hårt på Peters hälsa och det resulterade i en lång sjukhusvistelse – närmare bestämt fyra månader.

Annons

Så mår Peter Harryson idag – rasade 60 kilo i vikt

För Hänt berättar han att hälsan är på topp.

– Just nu mår jag väldigt bra, säger Peter till Hänt.

Han kommer dessutom med det glädjande beskedet att de ska återförenas med barnbarnen som är bosatta i Stockholm över jul.

– Vi ska åka upp till barnbarnen i Stockholm och fira jul. Vi lyckades få tågbiljetter tillslut!, säger han glatt.

FOTO: Henrik Jansson/EXP/TT

Annons