TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Pernilla Wahlgren filmad under toalettbesöket – nu berättar hon om händelsen

16 maj, 2022 
PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgren bjuder gärna på sig själv och låter ett kamerateam filma allt hon gör. Men vissa saker, som till exempel toalettbesök, håller hon helst för sig själv.
Nu berättar hon om händelsen.
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"Brand logo
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Pernilla Wahlgren, 54, är en av Sveriges mest folkkära personer och hennes vardag består av synkar, kamerateam som följer henne och framträdanden på stora scener.

I flera år har vi fått följa Pernilla i den egna realityserien Wahlgrens värld och under de första tio säsongerna var hon och dottern Bianca Ingrosso, 27, de stora huvudpersonerna. Men efter tio säsonger meddelade Bianca att hon slutar.

I samma veva gick Bianca också ut med beskedet att hon slutar som jurymedlem på Talang, med andra ord blev tv-uppdragen snabbt avsevärt färre. Vissa spekulerar nu i om Bianca ska få sin egen talkshow.

Biancas nya kläduppdrag – stora eventet

Nyligen kom nästa avhopp när Bianca slutade att jobba med klädkollektionen Nelly, ett klädmärke som hon jobbat med i flera år. Men däremot har det nu visat sig att Bianca inte lämnar branschen helt, nu är hon nämligen en av frontfigurerna för Gina Tricot.

Annons

När Bianca tar sig an något så gör hon det alltid med 100 % engagemang och så blev det även med den nya reklamfilmen för Gina Tricot. Hon slog på stora trumman och bjöd in många vänner, inklusive mamma Pernilla. Maten stod hennes storebror Oliver Ingrosso, 32, för – och gästerna fick ett provsmak av vad som kommer i och med hans nya restaurang.

Men, när Pernilla var på väg till eventet hände något högst oturligt. Trots att Pernilla gärna delar med sig av det mesta så finns det ändå några saker som hon vill ligga lågt med.

Pernilla Wahlgren blev filmad när hon kissade

Nu berättar hon om dramat.

”Vi stannade på väg ut till eventet och eftersom jag höll på att kissa på mig – så sprang jag in i skogen för att kissa i min ganska så färgglada dress.”, förklarar Pernilla och fortsätter:

”Plötsligt hör jag ett surrande i luften. Det visade sig att de som styrt eventet, stannade för att skicka upp en gopro i luften och filma...!”

Pernillas toalettbesök fångades med andra ord på film.

”Så då har man bjudit på content med en färgglad tjej som sitter med röven i vädret och kissar i högklackat i skogen då...!”, skriver Pernilla på sin Instagram och tillägger:

”Obs. Alltså inte Wahlgrens värld som filmade – utan de som gör en härlig, drömmig reklamfilm för Gina tricot.”

PERNILLA WAHLGREN

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet, DISCOVERY+

Annons