TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Therese Anderssons okända miljonsuccé – privata detaljerna

16 maj, 2022 
THERESE ANDERSSON, CASPER JANEBRINK
Casper Janebrink väntar barn tillsammans med flickvännen Therese Andersson.
Men vad vet vi om Therese? Nu avslöjas detaljer om hur hennes ekonomi såg ut innan hon träffade Casper.
Annons
Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Casper Janebrink, 52, har funnit kärleken i mäklaren Therese Andersson, 33. Paret träffades när de tränade på samma gym och Casper föll direkt för hennes glada och positiva personlighet.

Och nu väntar stora äventyr tillsammans! I september är det beräknat att de ska få sitt första gemensamma barn.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, har Casper tidigare sagt till Expressen.

Därför gick Casper och Helena Janebrink skilda vägar

Det var på Alla hjärtans dag i år som Casper meddelade att han och ex-hustrun Helena Janebrink, 44, går skilda vägar efter över 20 år ihop.

Annons

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner. Vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans, därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet.”, skrev Casper då.

Sedan dess har som sagt mycket hänt och Casper har gått ut med nyheten att han har ny flickvän och ska bli pappa för tredje gången. Flickvännen Therese har tidigare berättat för Hänt om gravidlyckan.

– Tack men jag kommer inte lämna någon vidare kommentar i ämnet just nu, sa Therese då.

Therese Anderssons okända miljonsuccé

Therese är inte lika offentlig av sig som sin pojkvän, men något vi vet är att hon kommer från Lerum och jobbar som fastighetsmäklare.

Men något som många kanske inte visste är att Therese har en riktig dunder-karriär på jobbet.

Enligt hemsidan Hitta mäklare! har hon nämligen väldigt fina recensioner och inkomster.

Det senaste halvåret har hon sålt bostäder för 65 miljoner kronor. Dessutom verkar hon vara väldigt omtyckt för hon har nämligen högt snitt på sina omdömen, närmare bestämt 4,9 av 5.

FOTO: Tommy Holl/TT, Bjurfors

Annons