Kristin Kaspersen visar upp relationen till manliga TV4-profilen

Kristin Kaspersen

De var motståndare i Let's dance 2019.
Men nu visar Kristin upp relationen till den välkända profilen.
”Så tacksam att våra vägar möttes”, skriver hon.
0:38

Efter reklamen: Filip Dikmens hyllning i Let’s Dance efter juryns sågning

(0:38)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 52, är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. Hon har varit programledare för bland annat Biggest Loser och Fångarna på fortet för att nämna några.

2019 gick hon segrande ur finalen i Let's dance tillsammans med den professionella dansaren Calle Sterner. Men han är inte den enda dansaren som hon har bekantat sig med efter succén.

Kollegans plötsliga utspel om Casper Janebrink: ”Tala ut”

Kristin om tiden som hjärtekrossad

Förutom alla tv-projekt har Kristin även en podcast. I ett avsnitt ur Kristin Kaspersen nyfiken på berättar hon om en tid då hon kände sig hjärtekrossad.

Det är när gästen Efva Attling, 70, som förklarar hur hennes musik har inspirerat andra och visat stark en igenkänningsfaktor. Som svar på det berättar Kristin hur hon känner igen sig i de orden.

– Det är det. Jag vet ju också i perioder som man lyssnat på låtar när man varit olyckligt kär och musiken bara tar ner mig mer och mer och jag blir ännu mer olyckligt kär för att jag lyssnar på låtarna. Så då kom jag på tricket att lyssna på lite gladare låtar, för jag kan inte ta ner mig själv mer, säger hon och fortsätter:

– Och det tyckte jag var fint nu när mamma gick bort. Bara någon vecka senare skulle jag och Malin Berghagen åka bort och jobba och det var lite speciellt. Men så skickade Malin en låt till mig som jag lyssnar på på Arlanda och bara ler och gråter och ler och gråter och tittar upp mot himlen.

Kristin Kaspersens hyllning till sin mamma

Se klippet här!

Hyllningen till TV4-profilen Tobias Karlsson: ”Min fina vän”

Kristin knöt många kontakter under sin resa i dansprogrammet. Nu väljer hon nämligen att visa upp relationen till proffsdansaren Tobias Karlsson. Han har fyllt år och fick en rejäl födelsedagshyllning. Hon reflekterar dessutom över resan de gjort tillsammans och berömmer honom för den positiva energin han sprider till människor runt honom.

”Grattis min fina vän som fyller 45 år idag!!! Få människor delar med sig av en sån positiv energi de de människor han har omkring sig och tycker om. Tack för att du är en galet härlig (ibland helgalen) vän, för härliga träningsresa, hysteriska skratt och för den resa vi delade i Let's Dance.”, skriver Kristin.

Hon avslutar inlägget med:

”Så tacksam våra vägar möttes och att du fortfarande är en vän med de härligaste kramarna.Önskar dig en magiskt fin födelsedag!

FOTO: Fernvall Lotte/Aftonbladet, Karin Thörnblom/TT

SENASTE NYTT!