LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens sorg efter uppbrottet – oron för sonen Theo

08 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har gått igenom ett och annat uppbrott.
I Wahlgrens värld berättar hon om en separation som var lite mer smärtsam än de andra.
– Jag var så rädd, säger tv-profilen.
Annons
Pernilla Wahlgren om flytta – efter alla motgångarBrand logo
Pernilla Wahlgren om flytta – efter alla motgångar

Pernilla Wahlgren, 54, är kvinnan som vi ofta får ta del av på flera vägar. Genom hennes karriär som sångerska och tv-profil är det svårt att missa hennes framgångar.

Efter att en ny säsong av Wahlgrens värld dragit igång ser vi återigen Pernilla i det omtyckta programmet. Någon som vi dock inte får se i samma utsträckning är dottern Bianca Ingrosso, 27.

I tidigare säsonger har både Benjamin Ingrosso, 25 och Bianca varit med i flera avsnitt. Men i nuvarande säsong ser vi inte alls lika mycket av dottern. Anledningen till detta berättade Bianca om i våras. Det är nämligen så att Bianca helt enkelt inte har tid att vara med i realityprogrammet längre. I höst drar istället Bianca Ingrossos alldeles egna talkshow igång!

Bianca Ingrossos talkshow
Bianca Ingrossos talkshow BIANCA.

Men det är inte bara Bianca som är stor inom nöjesvärlden. Även Benjamin och sonen Oliver Ingrosso, 32, har framgångsrika karriärer. Pernilla har verkligen tre stjärnskott till barn, men hon har även en son till, nämligen 14-årige Theodor ”Theo” Wahlgren.

Annons

Pernilla Wahlgrens uppbrott från barnens pappor

Pernilla har alltså fyra barn, detta med två olika ex. Pappa till Benjamin, Bianca och Oliver är Emilio Ingrosso, 57, som Pernilla var gift med under 1993-2002.

När ex-paret splittrades träffade Pernilla pappan till Theo, Joachim Lennholm, 48. De träffades under våren 2002 på krogen Stacy i Stockholm. Fem år efter mötet kom Theo till världen men 2008 tog relationen slut.

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld får vi se när Pernilla Wahlgren gästade Framgångspodden. I denna berättar hon om skillnaden mellan separationerna från barnens pappor.

Pernilla Wahlgren om sorgen efter separationen

När Emilio och Pernilla gjorde slut tog hon till stor del hand om barnen själv. Men när Joachim och Pernillas kärlekssaga avslutades ville exet ha delat vårdnad.

– Det som är stora skillnaden mellan separationen med de stora barnens pappa och Theos pappa är att där fick jag verkligen uppleva de som jag var så rädd för med första separationen, säger hon och fortsätter:

– Theos pappa ville ju ha exakt delad vårdnad från start och han var ju liten när vi separerade.

Trots att det var tufft för Pernilla Wahlgren då är separationen något som inte gör henne speciellt berörd idag, vilket hon även förklarar i Wahlgrens värld.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

Annons