Benjamins kyss med kvinnliga kändisen – efter romansryktena med Frøya

Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso har länge ryktats ha en romans med norska influencern Frøya Winther.
Men nu har han fångats på bild – när han får en puss av en kvinnlig artist.

Karriären går som på räls för artisten Benjamin Ingrosso, 25. Bara detta år har han hunnit vinna det ärofyllda priset ”årets tv-personlighet på Kristallen-galan och haft sin egna konsert på Konserthuset i Stockholm.

Men det är inte bara artistens karriär som varit på tapeten. Benjamins kärleksliv har varit minst lika intressant och det har länge ryktats om en eventuell romans mellan han och norska influencern Frøya Winther.

När Hänt träffade Benjamin under Kristallen-galan, ville artisten inte ge något svar angående sin relation till norskan. På frågan om hur han får ihop ett distansförhållande med sitt hektiska schema svarade han:

– Ett vadå? Jag vet inte att jag har ett distansförhållande, svarar Benjamin och skrattar.

Benjamin Ingrossos och Frøyas resor tillsammans

Att de verkar trivas i varandras sällskap har nog inte undgått någon. På Instagram får vi ta del av när både Benjamin och Frøya delar bilder på varandra.

I somras var de på semester med Benjamins nära och kära och nyligen drog Frøya till Paris och mötte upp Benjamin med familj när de firade hans 25-årsdag.

Frøya delade först en bild från ett flyg och skrev att hon skulle flyga till Oslo, men några timmar senare avslöjade hon sanningen. Hon befann sig i Paris.

Jk I'm in Pariii!!”, skrev Frøya på sin Instagram och delade en bild på Eiffeltornet.

Benjamins puss fångad på bild – med kvinnliga artisten

Men efter alla romansrykten med norskan så har nu Benjamin fångats på bild med en kvinnlig artist – nämligen Molly Hammar, 26. Det är Benjamins syster Bianca Ingrosso som delar med sig av härliga bilder på Instagram när duon sitter bredvid varandra och Molly ger även Benjamin en kyss på kinden.

Vad Molly och Benjamin har för relation är fortfarande osagt. Men de ser verkligen ut att trivas i varandras sällskap!

Benjamin Ingrosso, Molly Hammar

Screenshot Bianca Ingrossos Instastory.

Screenshot Bianca Ingrossos Instastory.

FOTO: TV4, INSTAGRAM
FRÅN FÖRSTASIDAN