Oliver Ingrossos vädjan till Bianca efter nya bilderna: ”Du skulle ha…”

Oliver Ingrosso och Bianca Ingrosso

Oliver Ingrosso har några riktigt framgångsrika månader bakom sig.
Hans syster Bianca hyllade honom nyligen på sociala medier, men hon möttes däremot av en vädjan från brodern.
Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskamp
0:29

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskamp

(0:29)

Slå på ljud

Segertåget fortsätter för hela familjen Wahlgren som är mer aktuella än någonsin. Pernilla Wahlgren, 54, har lika fullt upp som vanligt och är i skrivande stund ute på Sverigeturné med den egna föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris.

Men även för barnen i familjen går karriärerna som på räls. Bianca Ingrosso, 27, är precis lika aktuell som vanligt och fortsätter att fullständigt dominera på sociala medier. Under den senaste tiden har det varit lite extra fokus på den unga entreprenören då hon bekräftade uppbrottet med Phillipe Cohen efter ett flera års långt förhållande.

Även Benjamin Ingrosso, 25, har kanske haft sitt mest framgångsrika år i karriären. Han har bara i år fått ta emot några av våra mest prestigefulla priser på QX-galan, Grammisgalan, Kristallen och Rockbjörnen.

Oliver Ingrossos stora framgångar – öppnat restaurang

Men segertåget i familjen slutar inte där. Pernillas äldsta son Oliver Ingrosso, 32, har nyligen öppnat en restaurang i Stockholm som redan blivit ett riktigt it-ställe för kändisarna.

Det var under sommaren som Oliver äntligen kunde slå upp dörrarna till sin egen restaurang – Olli. Han går minst sagt i sin pappas fotspår och bjuder gästerna på italiensk mat och menyn är inspirerad från hans absoluta favoriträtter från barndomen.

”Jag öppnar en restaurang ganska snart. Så det är väldigt spännande nyheter. Vi kommer fokusera på äkta italiensk mat och musik så gå in och följ oss ifall du vill ta del av vår resa igenom allt det här.”, skrev Oliver när han kom med den stora nyheten.

Olivers hårda pik – efter Biancas hyllning

Restaurangen är belägen mitt i centrala Stockholm och särskilt under helgerna kan det vara riktigt klurigt att få tag i ett bord. Men familjemedlemmarna syns ofta besöka stället och är mycket generösa med att dela med sig av bilderna på sociala medier.

I veckan publicerade Bianca en rad bilder på maten som serveras på Olli och rekommenderade starkt stället.

Det enda stället i Stockholm just nu” skrev Bianca under bilderna.

Mycket bra marknadsföring med tanke på att Bianca har över en miljon följare på sin Instagram. Men Oliver svarade istället med en kylig kommentar tillbaka och verkar tycka det var olämpligt att använda sig av äldre bilder.

Du skulle ha bett mig skicka nya bilder. Dessa är från innan vi öppnade.” svarade Oliver i kommentarerna.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet//Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN