pernilla wahlgren

Christian Bauers avhopp – efter Pernilla Wahlgrens hårda ord

Christian Bauer, Pernilla Wahlgren.

Christian Bauer är till vardags träningsinstruktör.
Men nu trappar han ner – efter flickvännen Pernillas markering.
Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”
0:37

Efter reklamen: Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

(0:37)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, var gift i många år med Emilio Ingrosso, 57, och de fick tre barn ihop, Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 25. I en senare relation fick Pernilla ett fjärde barn, sonen Theo Wahlgren, 15.

Men under en längre period hade Pernilla levt som singel, innan Bianca förra året avslöjade att hennes mamma hade börjat träffa någon. Det visade sig vara Christian Bauer, 56, som Pernilla hade träffat genom en gemensam vän.

Och nu, ett år senare, verkar det som att paret ska ta relationen till nästa nivå.

Pernilla och pojkvännen Christian blir sambor

Som många vet, har Pernilla haft en påkostad renovering av sin villa på Lidingö. Hon har behövt skjuta upp datumet för inflyttning då hon har möts av flera bakslag under året.

Till en början var planen att Pernilla skulle flytta in i det stora huset ensam med yngsta sonen Theo. Men nu verkar det som att hon även har bestämt sig för att låta pojkvännen Christian flytta in dit när det väl är dags. Det avslöjar Pernilla i en intervju med Aftonbladet.

– Jo, men vi bor ju tillsammans nu, mer eller mindre. Så det kommer han att göra. Han kommer att bo där med mig, säger Pernilla till tidningen.

Christians avhopp – efter Pernillas ord

Christian arbetar, som många vet, som instruktör på gym-jätten SATS. Och tidigare har man som medlem kunnat boka in sig på flera olika klasser med Christian. Han har bland annat hållit i pass som HEAT (högintensiv träning i 38 graders värme) och Indoor-running.

Men idag ekar det nästan tomt i Christian Bauers SATS-schema. Istället för att hålla i flera klasser i veckan är han nu instruktör för ett enda pass, vilket varken är löpning eller HEAT. Nu är det istället cykling i intervaller som gäller.

Vad som är anledning till att han valt att hoppa av sina pass är oklart. Det vet vi vet är att Christian har mycket annat att stå i. Han har bland annat fått ett nytt jobb på ICA!

Flickvännen Pernilla har också tidigare uttryckt sig skeptisk mot hans instruktörsgig. Hon vet inte vad hon skulle känna för att se honom stå och peppa andra.
– Jag har hört att han är väldigt populär, omtyckt. Så han är säker en sån. Men vill jag se den sidan av honom? Jag vet inte, har Pernilla sagt i Wahlgrens värld.FOTO: Karin Törnblom/TT, WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN