Pernilla Wahlgrens snuskiga ord om Thomas Sjögren – efter romansryktena

Pernilla Wahlgren & Thomas Sjögren

Tillsammans med stjärnkocken Thomas Sjögren har Pernilla Wahlgren gjort matprogrammet Yes Chef!.
Nu säger hon några snuskiga ord om kocken samtidigt som hon svarar på romansryktena.

Tillsammans med sin dotter Bianca Ingrosso har Pernilla Wahlgren gjort succé med reality-serien Wahlgrens värld. I programmet får man följa duon i deras vardag, och det bjuds på både skratt och tårar. Men i höstas hade Pernilla premiär med ännu ett program. Tillsammans med mästerkocken Thomas Sjögren gjorde hon nämligen ett matprogram vid namn Yes Chef!.

I programmet får tittarna se när den prisade mästerkocken tar sig an Pernilla som elev i köket - något som minst sagt har gått hem hos svenska folket. I Pernilla och Sofia Wistams podd Wahlgren & Wistam läser Sofia upp ett meddelande som de fått från en lyssnare.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz nya relation till sin ex-pojkvän

– Jag kände bara att jag ville skicka lite beröm till Pernilla. Alltså Yes Chef, vilket program! Glatt, lärorikt och i lagom mix. Ni är perfekta tillsammans du och Thomas, och jag hoppas att ni hade det lika bra som det ser ut, läser Sofia upp hinnan hon själv lägger till:

– Och det här bara är ett av många. Det är många som gillar att laga mat och inspireras av er.

– Ja, det är väldigt kul att det har fått en sån otroligt fin kritik måste jag säga. Folk gillar att vi både lagar och reser runt och plockar våra egna råvaror, säger Pernilla som är helt överväldigad av det fina meddelandet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Romansryktena mellan Pernilla och Thomas

Men hon som skrev meddelandet till Pernilla och Sofia är långt ifrån den enda som har reagerat på Pernilla och Thomas kemi. De klickar nämligen så bra att flera där ute till och med funderat över ifall de kan ha en romans. Men nu svarar Pernilla på ryktet.

– Det är väldigt många som tycker att vi har en sån bra kemi så att de tror att vi är ett par, men det är vi ju inte då. Thomas är lyckligt lottad och är tillsammans med världens gulligaste Olivia, och de väntar en bebis vilken dag som helst, berättar hon.

Pernillas snuskiga ord om Thomas

Men trots att Pernilla själv inte har en kärleksrelation med Thomas kan hon absolut förstå varför andra skulle vilja ha det.

– Men sen har jag ju då märkt att Thomas, oj oj oj, han går ju hem i stugorna, säger hon och skrattar.

Hon fortsätter sedan med att läsa upp en kommentar hon fått syn på.

– Sitter och tittar på Yes chef. Jävlar vad bra. Jag ville se 800 avsnitt på raken och glömma våran deppiga omvärld. Man blir varm i själen. Jag skulle också kunna tänka mig att ligga med kocken, läser Pernilla och fnissar innan hon fortsätter:

– Det är ju lite så.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om tuffa tiden under föräldrarnas skilsmässa

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos chock efter Jenny Alversjös avslöjande i tv