Bianca Ingrossos chock efter Jenny Alversjös avslöjande i tv

Bianca Ingrosso Nyhetsmorgon

Under lördagsmorgonen gästade Bianca Ingrosso Nyhetsmorgon för att prata om nya säsongen av Talang.
Men när Jenny Alversjö plötsligt avslöjar något som Bianca tidigare har sagt får hon sig en rejäl chock.
– Omg sa jag?!, utbrister hon.
Slå på ljud

Bianca Ingrosso är en av Sveriges störa influencer och entreprenörer. Men förutom att vara en otrolig affärskvinna är hon också en vanlig människa som kämpar med mycket i privatlivet. I Nyhetsmorgon berättar hon om hur hon får ihop allting.

– Det där pratar jag mycket om just nu med min psykolog. Men ja.. Jag har kul. Jag har valt ett jobb där jag har väldigt roligt och jag har väldigt bra vänner. Och jag pratar, tänker, skriver och analyserar, säger hon innan hon fortsätter:

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om tuffa tiden under föräldrarnas skilsmässa

– Men jag har ju mina metoder såklart. Går långa promenader, myser med hundar, sätter på en bra låt och går i terapi. Man blir ju en ny variant av sig själv av saker man går igenom, så jag försöker lära känna den nya Bianca hela tiden. Så lever jag mitt liv efter det.

Att det går bra för Bianca och hennes företag Caia är det inga tvivel om. Men när programledaren Jenny Alversjö tar upp något som Bianca tidigare har sagt får influencern sig en rejäl chock.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos chock efter Jenny Alversjös avslöjande

Det är när Jenny indirekt frågar om Bianca vill berätta hur mycket pengar hon får in som hon också tar upp ett citat som Bianca sagt i Wahlgrens värld.

– Om man följer Wahlgrens värld så bara droppar du såhär "jag har tvättstuga och 80 miljoner på kontot", säger Jenny varpå Bianca med öppen mun utbrister:

– Omg sa jag?! Vad sa jag sa du?

Bianca fortsätter:

– Oj. Ja, men det går bra. Det är hårt slit, det är det. Men jag har fruktansvärt roligt. Jag tycker inte att man ska var feg för att säga att man är duktig på det man gör. Jag har massa andra brister, men just det här är jag bra på och det har väl lönat sig.

Jobbar hårt för att vara där hon här

Det är när Jenny frågar hur det egentligen har varit att växa upp i en familj som Wahlgren som Bianca berättar att det självklart finns mycket fördelar men också en hel del nackdelar som många inte tänker på.

– Jag och Benjamin har verkligen pratat mycket om det här, att självklart kan man få en dörr in om man heter Wahlgren och många kontakter. Men sen jävlar har du mycket att leva upp till. Just för att folk inte bara ska gå på ditt efternamn. Man måste liksom bevisa, säger hon innan hon fortsätter:

– Och det var viktigt med mitt företag. Jag vill bevisa att jag verkligen vill ge det bästa och att det inte bara är för att jag är ett namn eller influencer. Utan det här är min dröm och jag kommer göra den så otroligt bra jag kan. Det bästa jag kan.

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens lägenhet är såld – efter flytten från Bianca Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Åsa Ingrossos upptäckt om Biancas svåra kamp mot ätstörningen bulimi

SENASTE NYTT!