LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens pik mot doktor Mikael i Allsången

01 aug, 2023 
Hanna Bolander
doktor mikael och pernilla
Det är tisdag och åter igen dags för Allsång på Skansen med Pernilla Wahlgren.
Hon öppnade kvällens program med att hylla pride och passade då på att ge ett tjuvnyp till doktor Mikael inför alla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.Brand logo
Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.

Allsång på Skansen är i full gång. Kvällens program gästas av inga mindre än Oscar Zia, Stefan Sundström, Admira Thunderpussy, Rebecka Walllroth & Johanna Wallroth, Johar & Josefin och Cornelia Jacobs.

Pernilla Wahlgren tog i år över stafettpinnen från den före detta allsångsledaren Sanna Nielsen. När de båda gästade Tilde de Paulas talkshow Tilde passade de båda två på att hylla varandras insats i det uppskattade programmet.

– Sanna har gjort ett otroligt jobb under sina sju år, och så har hon lämnat över stafettpinnen, sa Pernilla.

– Du var så fruktansvärt bra och är, verkligen. Vi sitter och tittar på det varje tisdag!, sa Sanna.

Pernilla Wahlgrens skämt om doktor Mikael i Allsång på Skansen

Pernilla öppnade dagens program med en hyllning till Pride-veckan som just nu är igång i Stockholm. Då kommer ett skämt på doktor Mikaels Sandströms och Lotta Engbergs bekostnad.

Annons

– Just nu fylls hela Stockholm av Pride, kärleksfestivalen! Det är nu som alla heterosexuella känner sig så grå och tråkiga, säger hon och fortsätter:

– Men snälla, till och med soldoktorn känner sig blek och grå. ”Varför är inte jag gay, glittrig och fabulous?” – Ah, kära soldoktorn, det har jag inte svaret på, det får du ta med Lotta!

Pernilla har tidigare passat på att skämta på doktor Mikaels bekostnad i en intervju om allsången. Senast reagerade hon starkt på att Mikael sitter med varje vecka på Lotta på Liseberg.

– Va, sitter han där!? Åh, nu kommer alla tycka att Chrille är som ”Soldoktorn” och Dr. Phils fru. Jag får panik! Jag måste be kameramännen att inte filma honom, sa hon då till Expressen.

Hon har nämligen förbjudit sin blivande man Christian Bauer att sitta med i publiken vecka efter vecka. Men Christian har trots förbudet inte riktigt kunna låta bli, han har sett till att närvara flera gånger för att stötta sin älskade Pernilla.

Pernilla Wahlgrens skämt på Jenny Strömstedts bekostnad

Hennes programledarskap har under säsongen varit fullt av tjuvnyp och fräcka skämt. För två veckor sedan blev det Jenny Strömstedt som fick sig en blinkning från Pernilla då hon satt i publiken. Någon kastade nämligen ett par trosor på Pernilla, hon vände sig då mot Jenny och sa:

– Och trosorna tydligen. Men snälla Jenny, det där var så onödigt, sa Pernilla till Jenny som himlar med ögonen.

FOTO: TV4, TT

Annons