LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens utspel mot Jenny Strömstedt i Allsång på Skansen

18 jul, 2023 
Frida Eklöf
Pernilla Wahlgren och Jenny Strömstedt
Pernilla Wahlgren gör succé i Allsång på Skansen vecka efter vecka.
Under tisdagens sändning får tittarna se Pernillas skämtsamma utspel mot TV4-profilen Jenny Strömstedt.
Annons
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Allsång på Skansen är i full gång och för fjärde tisdagen i rad sänder SVT live från Sollidenscenen med Pernilla Wahlgren, 55, i spetsen.

Pernilla Wahlgrens skämtsamma utspel mot Jenny Strömstedt – i direktsändning

Pernilla bjussar onekligen på sig själv och sin familj i Allsång på Skansen. Allt hon säger och gör i programmet är med glimten i ögat.

Och kvällens avsnitt var inget undantag! Det var när Pernilla skulle presentera dansbandskungen Lucianoz, som hon plötsligt får ett par trosor kastade på sig.

– Dansbandspubliken är ju kända för att vara dedikerade, och ja, ge ganska mycket personliga gåvor, kastade på scenen och så där. Och det är väl ingen skillnad för kvällens casanova, säger Pernilla när det plötsligt flyger ett par trosor på henne.

Annons

På plats under tisdagens Allsång på Skansen var TV4-profilen Jenny Strömstedt, och efter att trosorna kastats på Pernilla vänder hon sig om till Jenny och drar ett fräckt skämt.

Pernillas utspel mot Jenny Strömstedt

– Och trosorna tydligen. Men snälla Jenny, det där var så onödigt, säger Pernilla till Jenny som himlar med ögonen.

Pernilla Wahlgrens gravidskämt till Christian Bauer

Pernilla är verkligen en fartfylld och frisk fläkt på Allsångsscenen, och något hon är duktig på är att leverera skämt efter skämt till tv-tittarna och publiken.

Annons

Att Pernilla och Christian är nyförälskade råder det ingen tvekan om, och under säsongens första avsnitt skämtade hon, i en av låtarna, om att hon skulle vara gravid. Vilket fick Christian att tappa hakan!

– Det är för lite Wahlgren, mer av min familj! Ja, det är för lite Wahlgren, Chrille vi gör en till!, sjunger Pernilla och håller sig om magen varpå kameran zoomar in på Christian och han sätter huvudet i händerna och skrattar.

Vi ser framemot att se mer av Pernillas skämt i kommande Allsångssändningar!

FOTO: SVT PLAY

Annons