LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens reaktion på Soldoktorns närvaro i Lotta på Liseberg

12 jul, 2023 
Hanna Bolander
soldoktorn och pernilla wahlgren
Pernilla Wahlgrens succé som programledare för Allsång på Skansen fortsätter.
Hennes man Christian Bauer har visat sitt stöd från publiken.
Men Pernilla har varit tydlig med att han inte får sitta där varje vecka.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Pernilla Wahlgren, 55, har åter igen äntrat scenen för allsången som programledare. Det klassiska programmet har blivit en svensk sommartradition sedan starten 1979.

Inför gårdagens program intervjuades Pernilla av Expressen, där hon bland annat berättade om sin syn på att hennes blivande man Christian Bauer, 57, sitter i publiken.

– Sedan kommer faktiskt Christian också. Men jag har sagt att han inte får komma fler gånger. Jag vill inte ha honom i publiken varje vecka, säger hon till Expressen.

Pernilla har tidigare uttryckt en ovilja till att Christian ska sitta med i publiken allt för ofta. Men det har han tagit med en nypa salt och trotts allt dykt upp för att stötta Pernilla.

Anledningen till att Pernilla inte vill ha honom i publiken är att hon inte vill att det ska bli som i tv-programmet Dr Phil, där hans fru alltid sitter med i publiken varje avsnitt och har som enda uppgift att hålla Dr Phils hand på vägen ut.

Annons

Pernilla Wahlgren om Soldoktorns närvaro på Lotta på Liseberg


Nu har Pernilla också riktat en skämtsam känga mot doktor Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 65. Hans kärlek Lotta Engberg, 60, är programledare för folkkära Lotta på Liseberg och Mikael är en frekvent besökare i publiken.

I en intervju med Expressen då Pernilla nämner att hon inte vill att Christian ska bli som Dr Phils fru svarar journalisten att ”Soldoktorn” sitter med på Lotta på Liseberg.

– Va, sitter han där!? Åh, nu kommer alla tycka att Chrille är som ”Soldoktorn” och Dr. Phils fru. Jag får panik! Jag måste be kameramännen att inte filma honom.

Mikael Sandström om sommarplanerna med Lotta Engberg

Men vi får se om Mikael verkligen dyker upp på alla Lottas gigg i sommar. Han har nämligen skrivit till Hänt tidigare att hans plan för semestern är att spendera en del tid i sommarstugan. Vilket betyder att han och Lotta inte kommer ses lite mindre i sommar.

Kommer Lotta också kunna vara på landstället en del?

”Så mycket som möjligt. Lotta har av självklara skäl inte möjlighet att vara här lika mycket.”, förklarar Mikael för Hänt.

Annons