ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Doktor Mikaels besked om sommaren med Lotta Engberg

01 jul, 2023 
DOKTOR MIKAEL, LOTTA ENGBERG
Doktor Mikael och Lotta Engberg ser fram emot en härlig sommar tillsammans.
Nu kan Mikael däremot konstatera ett lite trist besked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

Kärlekssagan mellan Doktor Mikael Sandström, 65, och Lotta Engberg, 60, började på ett minst sagt unikt sätt. Det var efter att Lotta sagt i en intervju att hon kan "tänka sig att dejta den där soldoktorn" som romansen tog fart.

Sedan dess är resten historia och idag är Mikael och Lotta sambos i sitt gemensamma hus strax utanför Göteborg. Det var i november 2020 som Mikael tog beslutet att sälja sin villa i Hallstahammar för ett liv tillsammans med Lotta.

Att det blev just Göteborg som paret valde att bosätta sig i är inte en slump. För det första jobbar ju Lotta med Bingolotto och Lotta på Liseberg, båda programmen spelas in i Göteborg. Dessutom har Mikael landställe i närheten.

Doktor Mikael om sommaren: ”Egentligen semester”

Nu väntar en sommar för paret, för Mikaels del går den förhoppningsvis ut på att vila upp sig. Men om han känner sig själv rätt så tror han att det troligtvis blir en hel del skrivande också.

Annons

”Jag kommer nog att börja med att skriva på en ny bok. Men har egentligen semester. Jag är även med på bokmässan i september, så det blir nog lite förberedelser inför det också. Ämnet är livet nära döden, tillsammans med Carina Bergfeldt”, förklarar han för Hänt i ett meddelande.

CARINA BERGFELDT

Doktor Mikaels mindre bra besked om Lotta

För Lottas del är det fullt upp eftersom hon är programledare för Lotta på Liseberg, allsångsprogrammet som kör varje måndag i princip hela sommaren.

Vid sidan av den gemensamma villan har Mikael också ett landställe på västkusten, en plats dit han gärna åker för att få lite lugn och ro. Men nu förklarar han för Hänt att det, av fullt förklarliga skäl, inte blir lika mycket tid för Lotta där som det blir för honom. Eftersom hon har så fullt upp med allsången mellan varven.

Kommer Lotta också kunna vara på landstället en del?

”Så mycket som möjligt. Lotta har av självklara skäl inte möjlighet att vara här lika mycket.”, förklarar Mikael för Hänt.

FOTO: Cecilia Cia Liljeton/TT, Karin Törnblom/TT

Annons