Pernilla Wahlgrens hån mot Camilla Läckbergs kärlek Simon Sköld

Simon Sköld i blå skjorta och grå väst bredvid hustrun Camilla Läckberg. Pernilla Wahlgren skrattar.

Detaljen i Camilla Läckbergs semesterbilder på Instagram upprör följarna.
Nu väljer även Pernilla Wahlgren att kommentera maken Simon Skölds beteende – som hon inte anser är passande för en vuxen man.

Författaren och deckardrottningen Camilla Läckberg, 47, är gift med den 13 år yngre MMA-profilen Simon Sköld, 34.

Paret har nyligen flyttat in i nyrenoverade lyxhuset i Tyresö, Stockholms skärgård tillsammans med de fyra barnen Wilhelm, 18, Meja, 16, Charlie, 10, och Polly, 5.

Avslöjar
Bonde-Mats glädjebesked efter kärlekskraschen – sambo med Marita

Camilla Läckberg och Simon Sköld på semester – detaljen i bilden upprör följarna

Camilla och Simon har, förutom det dyra husköpet, unnat sig en lyxresa till Maldiverna. Den 6 december postade Camilla ett inlägg på Instagram där hon berättade om ankomsten till det soliga semesterparadiset.

Nu njuter vi av sol, bad och värme. Och efter en hektisk period hinner vi faktiskt avsluta meningar till varann”, skriver hon.

Bildspelet som författaren postade upprör dock följarna, som inte är sena med att uttrycka sin oro i kommentarsfältet under bilden.

Kul att ni är på semester, men telefon i hand i varje bild?? Njut av varandra ist”, skriver en följare som oroar sig för parets skärmtid.

Pernilla Wahlgrens hån mot Simon Sköld i podden

Men det var inte bara Camilla Läckbergs följare som påpekade Simon Skölds beteende under semestern. Även realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 53, känd från Wahlgrens värld hade något att säga om Simon...

I podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla Wahlgren har tillsammans med vännen och kollegan Sofia Wistam, 55, kommenterar Pernilla MMA-profilens skärmtidsvanor, som hon menar på är barnsliga.

I senaste avsnittet av podden glider samtalet in på julkalendern. Sofia ställer frågan till Pernilla:

– Jag undrar, du som är gammal tomtemor. Har du sett adventskalendern i år?

– Det blir ju inte att man tittar på det när man är vuxen. Om man inte är Simon Sköld, för jag såg att Camilla Läckberg la ut att "Simon sitter varje morgon och tittar på julkalendern". Även när de är på Maldiverna, svarar Pernilla Wahlgren då och fnittrar.

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs ord om åldersskillnaden med Simon Sköld

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens oväntade besked om sonen Theos pappa – efter tio år

FOTO: Karin Törnblom/TT, discovery+

SENASTE NYTT!