Pernilla Wahlgrens oro med Christian Bauer – ifrågasätter relationen

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Förra året avslöjade Pernilla Wahlgren att hon har hittat kärleken på nytt i Christian Bauer.
Nu berättar tv-profilen om sin stora oro i den nya relationen.
– Vi är varandras motsatser, säger hon i en ny intervju med Expressen.
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexliv
0:30

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexliv

(0:30)

Slå på ljud

För snart ett år sedan började följarna ana att Pernilla Wahlgren, 53, dejtade någon. Men det var faktiskt inte Pernilla själv som till slut bekräftade spekulationerna, utan hennes dotter Bianca Ingrosso, 27. I podcasten Ursäkta bröt Bianca tystnaden om mammans nya relation.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer, sa Bianca då.

Det dröjde inte lång tid förrän Pernilla valde att gå ut med den glädjande nyheten. På Instagram avslöjade hon att det är Christian Bauer, 56, som är hennes nya pojkvän.

Ska Pernilla Wahlgren och Christian Bauer flytta ihop?

Sedan dess har kärleken spirat mellan Christian och Pernilla. Det nyförälskade paret har inte varit snåla med att berätta om sina starka känslor för varandra i sociala medier.

Det senaste året har Pernilla Wahlgren dock inte bara haft fullt upp med att vara nykär. I september 2020 köpte tv-profilen nämligen en tomt på Lidingö där hon just nu håller på att bygga sitt drömhus.

Många Wahlgrens värld-fans har varit nyfikna på om Christian kommer att bo ihop med Pernilla när huset är färdigt. I denna fråga har Pernilla varit osäker.

– Gud ska jag flytta ihop med honom... nej, inte nu. Vi får se. Vi kanske inte vill flytta ihop. Vi kanske vill vara särbor, har Pernilla tidigare sagt i realityserien.

Pernilla Wahlgrens oro över känslorna för Christian Bauer

Nu har Pernilla fått mer tid att fundera på saken, och det verkar som att hon och Christian Bauer har landat i att de vill bli sambor ändå. I en ny intervju med Expressen berättar tv-profilen om sina tankar.

– Jag tror ju som det ser ut nu att vi kommer bo där tillsammans, säger hon till tidningen.

Men det finns en sak som oroar Pernilla Wahlgren inför flytten. Hon och pojkvännen befinner sig fortfarande i sin nykära bubbla, och hon är rädd för att relationen kommer att förändras med tiden.

– Vi har inte haft något bråk en endaste gång, och det funkar så himla bra. Samtidigt är jag realistisk och vi kan ha en period när vi är nykära och sedan komma på: ”Oj, vi funkar inte ihop”, men det känns inte som det, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Vi är varandras motsatser men också varandras pusselbitar som passar ihop och vi kompletterar varandra väldigt bra.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN