LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Thorsten Flincks känga mot dottern Happy Jankell efter namnbytet

27 jan, 2022 
THORSTEN FLINCK, HAPPY JANKELL
Happy Jankell bytte namn för några år sedan.
Detta är något som hennes pappa Thorsten Flinck inte gillar särskilt mycket.
Nu skickar han en känga mot dottern Happy inför alla.
Annons
Keyyo gästar Renées bryggaBrand logo
Keyyo gästar Renées brygga

Happy Jankell, 28, och hennes storasyster Félice Jankell, 29, har båda två gått i sina föräldrars fotspår och jobbar som skådespelerskor.

Deras föräldrar, Annika Jankell, 60, och Thorsten Flinck, 60, var ett par på 90-talet, och fick alltså döttrarna Happy och Félice ihop. Sedan dess har mycket hänt och det forna paret gick skilda vägar för flera år sedan.

Annika har tidigare berättat om anledningen till att hon och Thorsten gick skilda vägar. Thorsten har nämligen lidit av ett missbruk en längre tid och Annikas högsta prioritet har alltid varit att skydda sina döttrar.

– För mig var det oerhört viktigt att skydda barnen från kaoset. Sedan har jag inte alltid lyckats med det såklart. Barn är intuitiva och de känner av grejer, har hon sagt i podcasten Hedman och Héden – en beroendepodd.

Annons

Happy Jankell om relationen till sin pappa Thorsten Flinck

I det senaste avsnittet att Renées brygga är Happy och Annika några av dem som gästar Renée Nyberg, 55. Under vissa delar av programmet blev det riktigt känsligt när pappa Thorsten kom på tal.

– Jag tror att jag framför allt insåg ganska tidigt att jag inte orkar gå runt och vara arg och besviken, att jag måste ju också skydda mig själv. Vilket jag säger till alla jag träffar som har någon i sin närhet som har problem och man får göra vad man behöver för att må bra i den relationen. Om man väljer att ha kvar den och jag vill ha en relation till min pappa, säger Happy i programmet och fortsätter:

– Om han inte svarar på ett halvår i telefon, då får det vara så. Men jag kommer ändå tycka att det är väldigt trevligt när han ringer. Jag tycker han är otrolig och det är min pappa. Jag tycker det är fantastiskt i perioder när vi har mer kontakt och sedan går det långa perioder när vi inte hörs alls och då är det okej.

Thorsten Flincks hårda ord om Happy Jankells namnbyte

I julas gästade pappa Thorsten podcasten Cyril & Stig - I otakt med samtiden, där han bland annat pratade om relationen till sin familj.

Annons

Han berättade då att han inte har någon kontakt alls med sin äldsta dotter, Félice. Däremot berättade Thorsten Flinck inte om den kontakt som han uppenbarligen har med Happy.

Men det han istället sa om Happy var inte speciellt trevligt. Thorsten dissade nämligen hennes beslut att byta namn från Betty till Happy, vilket hon gjorde för ett par år sedan.

– Betty däremot, även då det där löjliga namnet Happy, säger han i podcasten.

Artikeln publicerades den 27 januari 2022.

FOTO: TV4, Olle Sporrong/EXP/TT

Annons