Bianca Ingrosso om att flytta ihop med Phillipe Cohen: ”Ensamvarg”

PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har hållit ihop i många år och har gått igenom otroligt mycket. Nu har de också flyttat ihop och nu berättar Bianca hur det har gått!
0:30

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexliv

(0:30)

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, 54, har de i tio säsonger underhållit svenska folket med serien Wahlgrens värld.

I serien har tittarna fått följa med på allt mellan himmel och jord och Bianca har gått igenom både glada och dystra stunder på kärleksfronten. Hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 27, har nämligen haft en del pauser under sin snart åtta års långa kärlekssaga.

Men nu för tiden sprudlar kärleken mellan paret och de verkar lyckligare än någonsin! I sommar flyttar de dessutom in i sin alldeles egna lägenhet och Bianca har tidigare beskrivit lägenheten som sin verkliga drömlägenhet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca avslöjar detaljer om nya lägenhetsköpet

Bianca är inte bara verksam inom sitt sminkföretag Caia, hon är även högst aktiv på Instagram och Youtube. Det var i ett inlägg på Instagram som hon delade med sig av den glada nyheten att en lägenhet är införskaffad.

”I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet. Den är bokstavligen allt jag drömt om och lite till. Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra alla barnen där.”, skrev Bianca då.

Lägenheten som Bianca och Phillipe kommer flytta in i ligger i närheten av där de bor nu, närmare bestämt på Östermalm i Stockholm. Men innan inflyttning sker så finns det planer på att renovera lägenheten. Bianca har tidigare berättat för följarna att hon kommer att flytta hela köket samt göra om badrummet.

Planlösningen är Bianca dock nöjd med. I en vlogg på Youtube avslöjade hon flera detaljer och att våningen är på hela 300 kvadratmeter.

– Den har fyra sovrum, jättestora ytor och den mest perfekta planlösningen jag varit med om. Och det är allting jag nånsin har drömt och inte ens kunnat våga drömma om, förklarade Bianca då.

TV4-tittarnas ilska – så stöttas Maria Forsblom efter hårda orden

Bianca Ingrosso om att flytta ihop med Phillipe Cohen

Sommaren närmar sig med stormsteg och det här är första gången som Bianca och Phillipe blir sambos på riktigt, i en helt ny lägenhet. Dessutom kommer båda att äga den, även om det var Bianca som köpte den till en början.

Bianca och Phillipe bor just nu tillsammans i hennes lägenhet och i en ny intervju med Amelia berättar Bianca nu hur det känns att flytta ihop med sin kära Phillipe. På frågan om det gått bra att flytta ihop svarar Bianca:

– Det går i perioder. Jag är egentligen en stor ensamvarg, som gillar att ha egna rutiner. Det är nästan så att jag är rädd att få barn som springer runt och stör min morgonrutin. Utan rutiner blir jag ett ”freak”, säger Bianca och fortsätter:

– Phillipe anpassar sig och jag anpassar mig efter någon som stökar till det med sina kläder och inte städar på mitt sätt. Så länge vi bara bråkar om städning och rutiner tänker jag att vi inte har så allvarliga problem.

Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här

FOTO: YOUTUBE, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!