Jessica Wahlgren svimmade bakom scenen – Pernillas oro

Jessica Wahlgren och Pernilla Wahlgren

Det var strax innan en av veckans föreställningar av Pernilla Wahlgrens show Hybris som vännen Jessica Wahlgren plötsligt föll ihop bakom scenen.
Nu berättar Pernilla Wahlgren om oron hon känner för sin vän.
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"
Slå på ljud

Just nu är Pernilla Wahlgren mitt uppe i turnén av den egna föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris.

Tillsammans med det så kallade Hybris-gänget, som består av vännerna Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki, reser hon nu Sverige runt med humorföreställningen som är fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.

Men i veckan hände en dramatisk händelse strax innan föreställningens start. Pernillas vän och stylist Jessica Wahlgren föll ihop och sjukvårdspersonal fick tillkallas.

Nu berättar Pernilla om oron för sin vän.

Pernilla har gift sig – bröllopet med vännen

Pernilla och hennes nya kärlek Christian Bauer har nu varit tillsammans i drygt ett år och det har tisslats om att de redan har förlovat sig.

I nuläget är det fortfarande oklart om det har skett en förlovning mellan det nykära paret men tidigare i höstas avslöjade Pernilla ett annat giftermål.

Det giftermålet var däremot inte med Christian utan med kollegan Edward af Sillén, som är regissör för hennes show.

Självklart är det inget officiellt giftermål, utan bröllopet som ägde rum i Las Vegas var ett sätt för Pernilla att gratta kollegan som fyllde år. På Instagram skrev en lång text om hur roligt det var.

”STORT GRATTIS min älskade MAN Edward på födelsedagen!!! Fortfarande bland det sjukaste & roligaste jag gjort! Att ”gifta” mig med dig i Little Vegas Chapel i Las Vegas vigda av ELVIS him self!!”, skrev hon då.

Pernilla Wahlgrens oro efter Jessica Wahlgrens kollaps

Jessica har tidigare varit gift med Pernillas lillebror Linus Wahlgren, men skilde sig 2012 efter elva år tillsammans. Jessica och Pernilla umgås däremot fortfarande väldigt mycket, vilket man bland annat kan se i realityserien Wahlgrens värld.

Så man kan förstå Pernillas oro när Jessica plötsligt föll ihop strax innan att föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris skulle börja i veckan.

I Pernilla och Sofia Wistams podcast Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om oron för sin vän men också om tacksamheten över att det gick så bra som det gjorde tack vare att det fanns sjukvårdspersonal i publiken.

– Vi hade en incident på teatern igår precis innan föreställningen. Jessica svimmade. Man blir så orolig och då var det så skönt att vi kunde ropa ut i publiken och bara "hallå har vi någon sjukvårdspersonal?", och så kom det upp två sjuksystrar och en ambulanspersonal som kollade så att hon kom tillbaka och allt sådär. Man är så tacksam för det, säger hon i podden.

LÄS OCKSÅ: David Hellenius ilska efter Joakim Lundells uttalande i Hellenius hörna

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists nya kärleksavslöjande efter två år som singel

FOTO: Wahlgrens värld/Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN