Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgrens nya kärlek Christian Bauer syns ofta i artistens flöden på sociala medier.
Men vad tjänar han?
Spana in hans lön här!
Slå på ljud

I maj avslöjade Pernilla Wahlgren att hon har träffat en kille efter flera år som singel. Hennes pojkvän heter Christian Bauer och de verkar vara oerhört kära.

Christian är fortfarande väldigt anonym, han har låst konto på Instagram och har inte ställt upp på någon intervju ännu.

Pernillas senaste bild på pojkvännen är från åtta veckor sedan. Till bilden skrev hon en längre text över hur mycket hon älskar honom.

”Han som får mitt hjärta att slå snabbare.Han som ger mig lugn & får mig att känna mig tryggare än nånsin förr. Han som ger mig så mycket kärlek att jag knappt kan hantera det.Han som får mig att känna konstant lyckorus!”, skriver hon och fortsätter:

”Vi tillför också så otroligt mycket i varandras liv! Jag troooor att han tycker att den här lilla Tjäjen tillfört en hel del skratt & glädje i hans liv, sedan jag kom in i hans. Och han i mig. MITT menar jag. Du & jag Mr Bauer. Jag älskar dig, min sexiga lilla Skärgårds-hunk..!”.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det jobbar Christian Bauer med

Men det finns ändå lite man vet om Christian, exempelvis vad han jobbar med. Just nu jobbar han som sälj- och marknadschef på företaget Lewa of Sweden, som säljer produkter för förbättrad munhälsa.

Det är däremot inte det enda jobbet Christian har haft, han har nämligen varit modell, personlig tränare och elektriker tidigare.

Modellbild på Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer, 2017.
FOTO: BSmart
ÄRLIGT Elena om relationen till pojkvännens ex-fru

Så mycket tjänar Christian Bauer

Christian och Pernilla syns ofta göra lyxiga saker tillsammans. De är på resor, ute och äter fina middagar och njuter av livet tillsammans. Att Pernilla tjänar mycket pengar är ingen nyhet men vad tjänar egentligen Christian? Nyheter24 har nu tagit reda på Christians lön!

2019 hade hans företag en omsättning på 716 000 kronor, med totala tillgångar på över 1,8 miljoner kronor. Fördelat på tolv månader är det en månadsinkomst på 60 333 kronor. Inte konstigt att Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har råd att njuta av lyxiga saker tillsammans!

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Hellenius hörna från TV4 på fredagar – då är det tillbaka

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs ilska efter missförståndet med Hannah Graaf

FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram, Christian Bauer/Privat

SENASTE NYTT!