TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Magdalena Graafs ilska efter missförståndet med Hannah Graaf

23 sep, 2021 
https://image.hant.se/image-7655263?imageId=7655263&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Johanna Alm
Magdalena och Hannah Graaf
Systrarna Magdalena och Hannah Graaf har inte setts umgås med varandra på ett bra tag.
Nu skriver Magdalena om en händelse med systern som gjorde henne väldigt arg.
– Hon förstörde min helg, skriver tv-profilen på sin blogg.
Annons
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlekBrand logo
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek

Magdalena Graaf, 45, och lillasystern Hannah Graaf, 43, blev kända genom popduon Graaf och har genom åren släppt hitlåtar som You Got (What I Want) och Give It Up. 2001 splittrades duon och sedan dess har syskonparet satsat på sina egna karriärer, som främst består av sociala medier. De har alltid varit väldigt tighta och umgåtts med varandra flera gånger i veckan.

Sprickan mellan systrarna Graaf

I somras började dock många följare notera att syskonen inte syns ihop längre som de brukade göra. Framför allt var det många som reagerade när Hannah lade upp ett inlägg på sin blogg, där hon berättade att hon var på Cypern med en vännina och barnen. Magdalena syntes då inte till alls.

Sedan dess har det strömmat in frågor kring deras relation och varför de inte syns lika mycket tillsammans längre. Till slut valde Hannah att svara på följarnas frågor kring relationen:

Vi har så klart varit oense och tjafsat någon gång men aldrig varit osams, arg och verkligen bråkat. Vi har aldrig behövt det”, skrev hon tidigare i år.

Annons

Magdalena Graafs stora ilska efter händelsen med Hannah Graaf

På Magdalena Graafs blogg delar hon ofta med sig av olika påhitt och äventyr tillsammans med barnen och hennes pojkvän Louie Marti. Nu har hon dock valt att skriva om en incident som inträffade när hon och lillasystern Hannah skulle ut och resa. Magdalena hade på sig ett par glasögon vid tillfället – och blev misstagen för att vara sin systers mamma.

”Jag har inte kunnat använda dem sedan jag och syrran gjorde tv-programmet Skavlan i London”, skriver Magdalena Graaf på bloggen och visar upp glasögonen.

Det var när hon och systern skulle gå genom passkontrollen på Arlanda som en anställd sa:

”GUD va mysigt!! Att få en weekend i London med mamma”, och nickade mot Magdalena Graaf, som blev vansinnig:

”Rövtant! Hon förstörde min helg, men också kärleken till glasögonen. Ser jag så gammal ut i dem. ELLER så kanske jag ser gammal ut UTAN dem också?”

FOTO: Youtube

Annons