TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Christina Schollin lämnar landet utan Hans Wahlgren – Pernillas oro

31 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Hans Wahlgren & Christina Schollin
När vardagen i Sverige blev för tuff förra året valde Christina Schollin att lämna landet – men utan maken Hans Wahlgren.
Nu berättar Pernilla Wahlgren om oron för föräldrarna efter splittringen.
– Det gick inte att stoppa henne, säger hon.
Annons
TV: Storbråk mellan Pernilla och Bianca i Wahlgrens världBrand logo
TV: Storbråk mellan Pernilla och Bianca i Wahlgrens värld

Den berömda duon Hans Wahlgren och Christina Schollin har varit gifta i över 60 år och har genom åren gjort allt tillsammans. Men under förra året tvingades de att vara ifrån varandra när Christina plötsligt fick för sig att lämna landet.

Anledningen till att Christina var tvungen att åka iväg var helt enkelt att hon mådde dåligt och behövde få miljöombyte. Nu berättar Pernilla Wahlgren om oron för sina föräldrar efter deras plötsliga splittring.

Därför splittrades Christina Schollin och Hans Wahlgren

Det är i senaste avsnittet av Wahlgrens värld som Pernilla berättar om sina föräldrars situation.

– Pappa är ju ensam hemma nu för morsan har ju dragit till Spanien på tjejresa. Hon stod ut i tre månader sen klarade hon inte det längre, säger hon och syftar på att hennes mamma haft det väldigt svårt med isoleringen och alla restriktioner som kommit med pandemin den senaste tiden.

Annons

Hon fortsätter:

– De flesta människor som är över 80 år sitter kanske hemma i karantän och vågar inte gå utanför dörren, men mamma hon drar till Spanien själv. Men jag tror att den här pandemin har gjort min mamma väldigt deprimerad och att det enda sättet för henne att komma ur den här depressionen är att bryta mönstret.

Pernillas oro efter föräldrarnas splittring

Men Pernilla är inte helt bekväm med föräldrarnas situation. I programmet berättar hon om oron och att hon faktiskt försökt få sin mamma att tänka igenom det här beslutet både en och två gånger.

– Jag frågade mamma innan om hon verkligen skulle åka. Du är liksom i riskgrupp, ska du verkligen sätta dig på ett plan då och åka till Spanien där du måste ha munskydd hela tiden och där de dessutom säger att pandemin nästan bara har börjat om?, berättar hon innan hon fortsätter:

– Så nu har jag två föräldrar att vara oroliga för. Den ena som är själv i Spanien och den andra som är själv ute på landet. Men det gick inte att stoppa henne.

Annons

Men trots att Pernilla inte var helt såld över Christinas drag att åka till Spanien kan hon ändå se att det har gjort henne gott. Och hennes pappa Hans verkar det inte heller gå nöd på. Tvärtom passar han på att äta precis det han vill medan Christina är ute och reser. När han kommer hem till Pernilla berättar han om glädjen:

– Igår när jag var och handlade så köpte jag bruna bönor och fläsk. Jag stod och tittade och kom på att "fan, det är ju min favoritmat. Varför inte passa på nu när Christina inte är hemma?”

Annons