LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om återföreningen med Joachim Lennholm

24 mar, 2021 
Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm
Pernilla Wahlgren och exet Joachim Lennholm har sonen Theo tillsammans.
I veckan återförenades det tidigare paret för att fira!
Annons

Videon kunde inte hittas

Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

Pernilla Wahlgren, 53, är just nu högaktuell som en av jurymedlemmarna i det nya musikprogrammet The Masked singer, tillsammans med Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai. På fredag är det äntligen dags för premiären av TV4:s nya storsatsning.

Förutom att titulera sig som jurymedlem är Pernilla tv-profil, poddare, artist, programledare och influencer. Tillsammans med dottern Bianca Ingrosso, 26, har hon det egna reality-programmet Wahlgrens värld som går på Kanal 5.

Pernilla Wahlgren har fyra barn som samtliga är välbekanta ansikten för svenska folket. Det är Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren. Bianca och Benjamin är vi vana att se i olika tv-sammanhang och framträdanden, medan Oliver och Theo håller sig lite mer i bakgrunden.

Pernilla Wahlgrens nya lyxhus på Lidingö

Pernilla avslöjade för ett tag sedan i Wahlgrens värld att hon har köpt en ny tomt på Lidingö. Där ska hon nu bygga sitt alldeles egna drömhus, och hon är i full gång med ritningarna tillsammans med sina arkitekter. Planen är att hon ska kunna fira jul i huset i år. Pernilla har själv berättat om huset i sin serie.

Annons

– Till och med mina toaletter ska vara fantastiska. Innan folk börjar kissa ska man höra att de skriker "wow", har hon sagt i Wahlgrens värld.

Instagram visade Pernilla nyligen upp huset och skrev: ”Längtar tills jag får vakna upp i det här sovrummet varje morgon...! Kommer bli magiskt!!”

Men vad blev egentligen prislappen för tomten? I Wahlgrens värld kunde vi se Pernilla skriva på papper tillsammans med köparen, men tittarna fick aldrig veta priset. Enligt Nyheter24 är bara tomten en rejäl dyrgrip – då den hade en prislapp på 8,2 miljoner kronor.

Pernilla Wahlgrens återförening med exet Joachim Lennholm

Pernilla har som tidigare nämnt fyra barn, och den yngsta sonen Theo Wahlgren har hon med exet Joachim Lennholm. Nyligen fyllde Theo 14 år och vi kunde se firandet på sociala medier och Pernillas blogg. På Instagram hyllade hon Theo:

”Min minsting är ingen minsting längre...! GRATTIS min älskade Theo på 14-årsdagen! Varje dag med dig gör mig lycklig & varm i hjärtat! Du är snäll, empatiskt, omtänksam, rolig, social & smart.Ingen kan linda mig runt sitt lillfinger som du..! Och ingen är så omringad av kärlek från sina storasyskon, som du! Theo, Vi älskar dig mest av allt i hela universum!!!!”

Annons

Under Theos firande så återförenades Joachim Lennholm med Pernilla Wahlgren för att fira deras gemensamma sons födelsedag.

”Theos pappa är han aldrig med på kalas när han fyller år?”, har en följare frågat på Pernilla Wahlgrens blogg, varpå hon svarar:

”Jo då, han var med han också!”.

”Joachim var helt enkelt inte med på bilderna bara!”

FOTO: Janerik Henriksson/TT //Karin Törnblom/TT

Annons